Romamtik olmaması yaramış işte sanaSimdi baktim. Sevgililer gününde yapmisim.
Koca romantik olmayinca yürümeye vermisim kendimi
Kalk evde adimla.
Bugünün en mütevazisi benim heralde
İyi çalışıyorsun Spor vs yat arada hakkindir seninde basganHah iste banada oyle oluyor. Muhabbet dönüyor burda ama bildiri gelmiyor.
Iyiyim canim.
Yatis mod on
Bı düşüp bı çıkar enerjin hamilesin sonuçta yine iyi.yapitorsunBugün benden bu kadar. Sabah yoga yaptım. Sonra kısa bir yürüyüş. Bugünlerde aşırı yorulmaya başladım tam enerjik olmuştum halbuki
Daha yürümemizi engelleyecek haftalara gelmedik bence cnm. Sen de yürüyüş dışında spor yapıyodun sanki. Öyle olunca daha rahat yürüyebiliyoruz diye düşünüyorum. Yogadan sonra yürüyüş neki modundayım ben ama evde de belli bi adım sayısını geçemiyorum haliyle. Yerdeki karlar erisin de yine dışarı çıkıp yürücem.mermi gebelik haftası ilerledikçe yürümek zorlaşıyor mu? Dün ben 10km yürümeye kastım tamamlayamadım 9da bıraktım. Akşamına sırtım çok ağrıdı. Ölü gibi de uyumuşum gece. Koltukta oturamadım yatağa gittim ve sızmışım
Karnım mı ağırlaştı dengem bozuluyor galiba artık dedim
Bir de bu hafta soğuktan yürüyüşler aksadı acaba ondan mı diyorum
Daha yürümemizi engelleyecek haftalara gelmedik bence cnm. Sen de yürüyüş dışında spor yapıyodun sanki. Öyle olunca daha rahat yürüyebiliyoruz diye düşünüyorum. Yogadan sonra yürüyüş neki modundayım ben ama evde de belli bi adım sayısını geçemiyorum haliyle. Yerdeki karlar erisin de yine dışarı çıkıp yürücem.
Benim yaptığım yoga sırt da çalıştırıyor kol falan da ona bağlıyorum sırtımın ağrımamasını ama ilerleyen haftalarda ne olur bilemem tabi. Yani geçici bi durumdur sendeki diye düşünüyorum
Bi yürüyüşte 5-6 km yi geçmiyorum genelde Zorlasam belki geçerim ama normal zamanda da öyle yürürdüm o yüzden daha fazlasını denemedim cnm.ben de yoga yapıyorum evet. Birebir ders yapıyordum hatta bitince online a geçtim tamamen haftada 2 gün yapıyorum. Bugün yapınca rahatladım hatta.
5km yürüdüm üstüne ama ağrımadı bir daha
sanırım geçici bir enerji düşüklüğü yaşadım. Yani mesela sen çıktığında şu an aralıksız 10 km yi geçebiliyor musun? Benim eşik noktam 10 km evet
Bi yürüyüşte 5-6 km yi geçmiyorum genelde Zorlasam belki geçerim ama normal zamanda da öyle yürürdüm o yüzden daha fazlasını denemedim cnm.
Peki kızlar tempo nasıl oluyor yürüyüşünüzde. İleride birgün lazım olur belkiama adımların bayağı oluyor senin de. Sonrasında evdeki hareketinle falan mı?
Peki kızlar tempo nasıl oluyor yürüyüşünüzde. İleride birgün lazım olur belkiben de bir gün olur da hamile kalırsam yürümeye devam etmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?