Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Bugünün en mütevazisi benim heralde

mermi gebelik haftası ilerledikçe yürümek zorlaşıyor mu? Dün ben 10km yürümeye kastım tamamlayamadım 9da bıraktım. Akşamına sırtım çok ağrıdı. Ölü gibi de uyumuşum gece. Koltukta oturamadım yatağa gittim ve sızmışım
Karnım mı ağırlaştı dengem bozuluyor galiba artık dedim
Bir de bu hafta soğuktan yürüyüşler aksadı acaba ondan mı diyorum

Daha yürümemizi engelleyecek haftalara gelmedik bence cnm. Sen de yürüyüş dışında spor yapıyodun sanki. Öyle olunca daha rahat yürüyebiliyoruz diye düşünüyorum. Yogadan sonra yürüyüş neki modundayım ben ama evde de belli bi adım sayısını geçemiyorum haliyle. Yerdeki karlar erisin de yine dışarı çıkıp yürücem.
Benim yaptığım yoga sırt da çalıştırıyor kol falan da ona bağlıyorum sırtımın ağrımamasını ama ilerleyen haftalarda ne olur bilemem tabi. Yani geçici bi durumdur sendeki diye düşünüyorum

ben de yoga yapıyorum evet. Birebir ders yapıyordum hatta bitince online a geçtim tamamen haftada 2 gün yapıyorum. Bugün yapınca rahatladım hatta.
5km yürüdüm üstüne ama ağrımadı bir daha
sanırım geçici bir enerji düşüklüğü yaşadım. Yani mesela sen çıktığında şu an aralıksız 10 km yi geçebiliyor musun? Benim eşik noktam 10 km evet

Bi yürüyüşte 5-6 km yi geçmiyorum genelde Zorlasam belki geçerim ama normal zamanda da öyle yürürdüm o yüzden daha fazlasını denemedim cnm.

Peki kızlar tempo nasıl oluyor yürüyüşünüzde. İleride birgün lazım olur belki ben de bir gün olur da hamile kalırsam yürümeye devam etmek istiyorum

1 saatte 6km tamamlanmış oluyor. Normal hızda yürüyorum ben eşimin temposuna yetişiyorum beraber yürüdüğümüzde.
Gebelik öncesi koşuyordum ben doktor koşmaya devam edebilirsin dedi ama enerjim yetmedi. İlk 3-4 ay bitiktim. Sonra da koşu tempoma dönmek zorladı. Yani önemli olan ne yapabildiğin aslında.
gebelik öncesi ne kadar formda olursan sonrasında aynen devam edebilirsin genelde. Doktor da riskin olmadıkça önceden ne yapıyorsan devam diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…