- 26 Mart 2018
- 28.452
- 127.973
- 598
Hamd olsun canım. Bu aralar rehavet var biraz. Ama yine de 10bini yapıyorum. Tek bıraktınız beniIyi aksamlar kizlar
JES kuzum
Kandil kutlamani gec gördüm. Seni ariyordum ama sen önce ulastin bana. Nasil utandim ya
Nasilsin kuzum?
H M sen nasilsin canim? C Capanin Gururu Teyom yuruyuslere devam mi :)
Gönlümün kaptanı gelmişşşIyi aksamlar kizlar
JES kuzum
Kandil kutlamani gec gördüm. Seni ariyordum ama sen önce ulastin bana. Nasil utandim ya
Nasilsin kuzum?
H M sen nasilsin canim? C Capanin Gururu Teyom yuruyuslere devam mi :)
Ben de gördüm seniGönlümün kaptanı gelmişşşohhh aldım öpücüğü keyfim yerinde misss
Bugün 4. Takıma geldim haber mi ettiler yoksa
Ben iyiyim keyfim yerinde sen nasılsın ?
Seviyor beni ya
Teommmm peşimde sen varken de rahat yaramazlık yapamam bırak beni yaaaaaBen de gördüm senipeşindeyim bil
Zararsız takipteyim kız. Rahat ol senTeommmm peşimde sen varken de rahat yaramazlık yapamam bırak beni yaaaaa
Senden gelecek zarar başım üstüne be yaaaZararsız takipteyim kız. Rahat ol sen
Ya 1 gun filan yazmayinca bildirim gelmiyor herhal?Hamd olsun canım. Bu aralar rehavet var biraz. Ama yine de 10bini yapıyorum. Tek bıraktınız beni
Yok kimsecikler bisey demedi. Zaten az önce girdim foruma. Gecmis yapayim derken gördümGönlümün kaptanı gelmişşşohhh aldım öpücüğü keyfim yerinde misss
Bugün 4. Takıma geldim haber mi ettiler yoksa
Ben iyiyim keyfim yerinde sen nasılsın ?
Seviyor beni ya
Son bildirime bakmayın a sonrasında bildirim gelmiyor. Havaler soğuk biraz da o yüzden zorlanıyorum aslında. Ama pes etmek yokYa 1 gun filan yazmayinca bildirim gelmiyor herhal?
Sürekli konuyu ariyorum oyle cikiyor Karsima.
Oy kiyamam. Adim atiyorum da iste bildirim gelmeyince burasi arada kayniyor
Canım canımmmm yaaaYok kimsecikler bisey demedi. Zaten az önce girdim foruma. Gecmis yapayim derken gördüm
Iyiyim bende. Cok yedim yatiyorum koltukda iki buklum
Seviyorum tabii
Ben biliyorum teoşkommm sen de öğrendin inşallahhhbu öpücük değil haberin olsun
Senden öğrendim zaten, bilgimi pekiştiriyorumBen biliyorum teoşkommm sen de öğrendin inşallahhh
Teo nasıl pro oldun sen ?Senden öğrendim zaten, bilgimi pekiştiriyorum
En guzel proluk benim. HediyeParaya kıydım
50 TL gönderdikleri ibana gönderdim canım. Üyelik adını yazıyorsun açıklamaya. Bir kereye mahsus ödeniyormuş zatenKız onu biliyorum ben prosedürü soruyorum
Tamamdır yavrum sağol. Yetim çocukların eğitimi için harcanıyormuş zaten o da50 TL gönderdikleri ibana gönderdim canım. Üyelik adını yazıyorsun açıklamaya. Bir kereye mahsus ödeniyormuş zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?