- 5 Ekim 2020
- 13.457
- 35.954
- 548
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az şisiceksiniz merak etmeyingebeler korkuyor şişmekten Aiglethe4th
succulentaski Ben baya şiştim bile 29 hafta 9-10 artı kilo ile yola devam şu 2-3 hafta annemdeydim memlekette o yüzden biraz fazlaca beslendimAz şisiceksiniz merak etmeyin
succulentaski Ben baya şiştim bile 29 hafta 9-10 artı kilo ile yola devam şu 2-3 hafta annemdeydim memlekette o yüzden biraz fazlaca beslendim
Aman bebiş dogunca inersiniz elbet yapcak birşey yok sağlıkla gelsinler de inşallahsucculentaski Ben baya şiştim bile 29 hafta 9-10 artı kilo ile yola devam şu 2-3 hafta annemdeydim memlekette o yüzden biraz fazlaca beslendim
İnşallah canımcım, evet Delirtiyor beni getirdi buraya sonra gelmez olduAman bebiş dogunca inersiniz elbet yapcak birşey yok sağlıkla gelsinler de inşallah
Canım ben artık eskisi gibi isrikrarlı yürüyemiyorum. Saati de takmayı unutuyorum zaten. Gece yatarken çıkartıyorum sonra 2 gün kalıyor komodinin üzerinde son iki günüm böyle. Ama bunlar ekstra. Artık her gün böyle olamıyor.Delirtiyor sen nerelerdesin 3ncu hamile.idolumuz
Bumu düşük performans2 gündür paylaşım yapmıyorum ama yürüyorum. Ben de de performans düşüklüğü var. Hava çok soğuk kaç gündür.Eki Görüntüle 2786923
Telefon öyle diyor. Geçen aya göre düşük performansBumu düşük performans
Eeee aliştirdin onuda suçu yok onundaTelefon öyle diyor. Geçen aya göre düşük performans
Teom yürümedim ama 3 kg verdim öp beni ödül olarakJES gel bakalım. Banlıyken ne yaptın yürüdün mü anlat bakalım
Yaramazim nasılsınGaptanımmmmmm nerdesin sen bizi yetim bıraktınnnnn
Vay vay harikaTeom yürümedim ama 3 kg verdim öp beni ödül olarak
Özledim gaptanımmmm ekmeği tuza banıp yer gibiYaramazim nasılsın
Benm derslerim var yuruyemeyecegm bı sure
Valla bende şaşkınım nasıl oldu ama olduVay vay harika