- 19 Ekim 2020
- 863
- 1.828
- 43
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilgim yok o telefonla ilgiliKızlar damdan düşer gibi olacağım ama biri bana apple için adım sayar yada kilometre sayar program söyleyebilir mi? Mümkünse netsiz kullanılan. Öyle yoksa netli de olur![]()
Kızlar damdan düşer gibi olacağım ama biri bana apple için adım sayar yada kilometre sayar program söyleyebilir mi? Mümkünse netsiz kullanılan. Öyle yoksa netli de olur![]()
Evet kuzu. Kendime bişey belirlersem daha iyi olur diye. Yoksa 5 dk yürüyüp eve dönüyorumBilgim yok o telefonla ilgili
Doğum icinmi yürüyeceksin serom
Öyle bi uygulaması mı varapple ın kendi uygulaması gayet iyi aslında
Az daha erkenden başlayaydin ya gülümEvet kuzu. Kendime bişey belirlersem daha iyi olur diye. Yoksa 5 dk yürüyüp eve dönüyorum
Öyle bi uygulaması mı var![]()
Geç olsun da güç olmasın dedimAz daha erkenden başlayaydin ya gülüm![]()
Heee ozaman tamam serom son hafta ver gazı maş maşGeç olsun da güç olmasın dedim
Kuzum doktor yürüme demişti o yüzden 36 den sonra başla dedi
Evet ama bi program bulmam lazımHeee ozaman tamam serom son hafta ver gazı maş maşaz kaldı zaten.
Evet kuzu. Kendime bişey belirlersem daha iyi olur diye. Yoksa 5 dk yürüyüp eve dönüyorum
Öyle bi uygulaması mı var![]()
Bi kurcalayım bakayımsağlık uygulaması şu kocaman kalp olan![]()
Buldum buldum
Hu Hu
2 gün biraz az yürüdüm. Bugün daha iyi.Hu Hu
2 gün yogundum. Aksamlari birde su puzzle ile kafayi bozmustum. Bitti, bu sabah kizim ile bozup rafa kaldirdik
Yuruyormuyuz gencler![]()
Olsun hic yokdan iyidir2 gün biraz az yürüdüm. Bugün daha iyi.