Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

hamilelikte kilo durumun nasıl ilerliyor canım. Olur da bir gün hamile kalırsam yürümenin kiloya etkisini merak ediyorum :-)

4 kilo aldım şu ana kadar. İlk başlarda aldım onu da. İlk 3 ay 3 kilo aldım. hem hareketsizdim halsizdim. hem de midem bulanıyordu sürekli tost peynir ekmek makarna sağlıksız beslendim.
şimdi dikkat ediyorum yediklerime bakalım. Hedefim 9-10 kilo 😂

4 kilo aldım şu ana kadar. İlk başlarda aldım onu da. İlk 3 ay 3 kilo aldım. hem hareketsizdim halsizdim. hem de midem bulanıyordu sürekli tost peynir ekmek makarna sağlıksız beslendim.
gayet iyi canım. inşallah öyle tamamlarsın :KK200:

İdeal bence 🥰

Baya beyin egzersizi yapıyorsunuzdur bogazini tutmak için zor.iş :KK70:

sorma hahahhah. O arada da kalori yakıyorum tabi 😂
Bu akşam deli gibi mcdonalds istedim kola istedim patates istedim sonra magnum double chocolate istedim. Ama eve gelip balık pişirdim şimdi de kendimi oyalıyorum çayla 😂😂
Bi de hep sağlıksız şeyleri istiyor canım. Hayatta cips yemem. Cips istiyorum.

Düne nazaran iyi yürüdüm bugün 😍
Screenshot_20210207_223422_com.huawei.health.jpg

Bugünkü skorum kızlar 🧡 Kilodan bahsedilmiş ben de 26+4 üm 10 gündür anneme geldim gelmeden tartıldığımda +7,5 idim. Ama annemdeki 10 günden sonra tartılmaya korkuyorum 😂 benim de hedefim max 13-14 kg ile tamamlamak

Eklentiler

• EF508B3E-85FF-4184-9072-6301FF2A37B7.jpeg
    EF508B3E-85FF-4184-9072-6301FF2A37B7.jpeg
    57,5 KB · Görüntüleme: 21
hafta ilerledikçe hedef kilo yükseliyor gerçekçi oluyorsun 😂
Evet öyle oluyor 😂 ben ilk 3 ay kilo almadım sonra başladım almaya. Bu ara maşallahım var 😂 ama sorun etmiyorum arkadaşım 18 gün önce doğum yaptı ve bu kadar sürede aldığı 15 kilonun 10 unu vermiş bile. Ona güvenerekten içimi rahat tutuyorum.
Bi de bu ara nutellaya dadanmasam iyi olacaktı 😅ondan da ekstra kilo aldım

Evet öyle oluyor 😂 ben ilk 3 ay kilo almadım sonra başladım almaya. Bu ara maşallahım var 😂 ama sorun etmiyorum arkadaşım 18 gün önce doğum yaptı ve bu kadar sürede aldığı 15 kilonun 10 unu vermiş bile. Ona güvenerekten içimi rahat tutuyorum.
Bi de bu ara nutellaya dadanmasam iyi olacaktı 😅ondan da ekstra kilo aldım

Valla böyle hikayeler beni de motive ediyor. 5 i doğumda gitmiştir zaten 5 i de emzirirken. Kalan 5 kiloyu vermede ne var ben normal zamanda 1,5 ayda sağlıklı beslenerek veririm onu. Emzirrken her türlü gider ❤️

Back