Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hem de bu korona zamanıHic doyamadin öpücüklere.
Nerde gorsem Birinden öpücük istiyorsun![]()
Sayılı kişilerden istiyorum öyle herkesten değilHic doyamadin öpücüklere.
Nerde gorsem Birinden öpücük istiyorsun![]()
İyi alıştın sekermisin eriyorsun yajuTeo ben bugün de diğer parmağı kırdım yav![]()
Cantanesi birtanesiiii noldu sana bebişimmmmmmmÇok Sagol canım. Krem fayda etti şükür![]()
Sen banlıydın o ara.Cantanesi birtanesiiii noldu sana bebişimmmmmmm
Yok yahu başgan aynı başgan öyle bı ufak dokunuş sadece oldu ceee eee sGaptanımmmm bugün saldı burayı, ferfecirlere gaptan olmaya gitti![]()
kızcağızın ayakı incindi ama yine de yavaş yavaş adım atıyor. Birileri gibi aman hiç basmayayım, gelsin kekler, gitsin börekler cipsler demiyorCantanesi birtanesiiii noldu sana bebişimmmmmmm
Yandın seni düşman belleyecek iyicekızcağızın ayakı incindi ama yine de yavaş yavaş adım atıyor. Birileri gibi aman hiç basmayayım, gelsin kekler, gitsin börekler cipsler demiyor![]()
kızcağızın ayakı incindi ama yine de yavaş yavaş adım atıyor. Birileri gibi aman hiç basmayayım, gelsin kekler, gitsin börekler cipsler demiyor![]()
Bence birinin kafasına bsy düştübirine mesaj gitti
Birazdan karışır buralarBence birinin kafasına bsy düştü![]()
Bence kafa sağlam ama ayaklar bozukBirazdan karışır buralar![]()
Bu nasıl ağrı be ya şöyle 2-3 hafta yapmadıktan sonra ağrıya ağrı demem benSen banlıydın o ara.Bişey yok canım geçti. Sol ayagım incindi. Agrı ve şişlik oluşmuştu. Şimdi geçti şükür
Yürüyüşe devam![]()
Vaaaaaaayyyyyyy teo hanım vaaaaaaayyyyyyykızcağızın ayakı incindi ama yine de yavaş yavaş adım atıyor. Birileri gibi aman hiç basmayayım, gelsin kekler, gitsin börekler cipsler demiyor![]()
Sen niye gülüyorsunYandın seni düşman belleyecek iyice![]()
Beni zayıf noktamdan vuruyorsun öpücük koşulsuz şartsız verilirYuruyuse dönecek misin peki![]()
Eğleniyor musunbirine mesaj gitti