- 22 Ağustos 2015
- 29.626
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.383
- 598
Eyvahhh yiyici ve pişirici aileBenim babam da Boga. O yuzden Yemek filan konusu ise anliyorum. Biz ailecek bogayiz yahu![]()
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eyvahhh yiyici ve pişirici aileBenim babam da Boga. O yuzden Yemek filan konusu ise anliyorum. Biz ailecek bogayiz yahu![]()
Ayyy illallah geldi herbiseyi varBenim babam da Boga. O yuzden Yemek filan konusu ise anliyorum. Biz ailecek bogayiz yahu![]()
Boga erkegi fena oluyo tabiki benimkiNidenki ya aaaa![]()
Erkeklerin hangi burcu cins değil kiAyyy illallah geldi herbiseyi var![]()
Eşim yükselen boğaaaa gaçilinnnn boğalar geliyorBoga erkegi fena oluyo tabiki benimki![]()
Çıkın çıkın yiyin anacim.. bu burçlarla başka birşey olmazBen yukselenden anlamam.
Ama cidden babam ben kizim ayni ortamda olunca hic mutfakdan cikmiyorum. Ikisinin cani bisey ister, ben mutfaga atlarim yaparim beeen diye![]()
Nasilsin bebisim yuruyor musun biraktin miBurdayım![]()
Iyi ol iyiFena değilim diyeyim. Sen nasılsın? Yürüyorum canım hergün en az 10 bin adım. Paylaşmıyorum sadece.
İncindi galiba ama geçti şükür.Ayağına noldu canim?