- 22 Ağustos 2015
- 29.626
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.383
- 598
İyi olsun inşallah aslında normal yürüyordun ideal canimİncindi galiba ama geçti şükür.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi olsun inşallah aslında normal yürüyordun ideal canimİncindi galiba ama geçti şükür.![]()
Benim sol ayak sıkıntılı geçmişten. Ondan oldugunu düşünüyorum. Evde ayakkabı da giyilmiyor. Yordum galibaİyi olsun inşallah aslında normal yürüyordun ideal canim
Ayakkabısız direk sert yere temas ettiği için rahatsız ediyor evde de giyilmeli aslında benm de bağ kopukluğu olduğu için ayakkabisiz çok ağrıtıyor çünkü yer sert epey.Benim sol ayak sıkıntılı geçmişten. Ondan oldugunu düşünüyorum. Evde ayakkabı da giyilmiyor. Yordum galiba![]()
Evet canım. Malesef öyleAyakkabısız direk sert yere temas ettiği için rahatsız ediyor evde de giyilmeli aslında benm de bağ kopukluğu olduğu için ayakkabisiz çok ağrıtıyor çünkü yer sert epey.
Sağol canım vida takicaklardi taktirmadim korktum ssnirimEvet canım. Malesef öyle
Sanada geçmiş olsun![]()
Senin ki daha vahimmiş. Çok dikkat etmek lazım. İlerde sıkıntı oluyor sonra. Tekrar kontrole gittin mi?Sağol canım vida takicaklardi taktirmadim korktum ssnirimbaşka.doktor da alçıya alalım dedi şuan aşırı yorulmassam sknti yok şükür 20 yaşımdaykendi 10 sene geçti
Yok aşırı böyle ayakkta mesela yorunca sızlıyor hafif.. alçıda kaynamisti biraz. Masaj yapıyorum ayak bandım var bı sknti çıkmadı sonra şükür. Ama hareketsizlik daha sknti canim iyim şükürSenin ki daha vahimmiş. Çok dikkat etmek lazım. İlerde sıkıntı oluyor sonra. Tekrar kontrole gittin mi?
Allah iyilik versin canımYok aşırı böyle ayakkta mesela yorunca sızlıyor hafif.. alçıda kaynamisti biraz. Masaj yapıyorum ayak bandım var bı sknti çıkmadı sonra şükür. Ama hareketsizlik daha sknti canim iyim şükür![]()
5 bincik yap hiç hareketsiz olmaktan iyidir iyi yapıyorsun canim sora.cok.hamlarsinAllah iyilik versin canım
Bende biraz ara vereyim dedım. Azar azar yürüyorum yine. 4 bin civarı![]()
Tamam canım5 bincik yap hiç hareketsiz olmaktan iyidir iyi yapıyorsun canim sora.cok.hamlarsin![]()
Teo ben bugün de diğer parmağı kırdım yav
Allah esirgesin ya. Bundan sonra hep dua edeceğim senin ayaklarınaTeo ben bugün de diğer parmağı kırdım yav![]()
Gidem de orada bulaşayım kaptanaGaptanımmmm bugün saldı burayı, ferfecirlere gaptan olmaya gitti![]()
Bela oldu bu teo benim başımaAllah esirgesin ya. Bundan sonra hep dua edeceğim senin ayaklarına![]()
aşk olsunnnnnnBela oldu bu teo benim başıma