Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Benim sol ayak sıkıntılı geçmişten. Ondan oldugunu düşünüyorum. Evde ayakkabı da giyilmiyor. Yordum galiba
Ayakkabısız direk sert yere temas ettiği için rahatsız ediyor evde de giyilmeli aslında benm de bağ kopukluğu olduğu için ayakkabisiz çok ağrıtıyor çünkü yer sert epey.

Sağol canım vida takicaklardi taktirmadim korktum ssnirim başka.doktor da alçıya alalım dedi şuan aşırı yorulmassam sknti yok şükür 20 yaşımdaykendi 10 sene geçti
Senin ki daha vahimmiş. Çok dikkat etmek lazım. İlerde sıkıntı oluyor sonra. Tekrar kontrole gittin mi?

Senin ki daha vahimmiş. Çok dikkat etmek lazım. İlerde sıkıntı oluyor sonra. Tekrar kontrole gittin mi?
Yok aşırı böyle ayakkta mesela yorunca sızlıyor hafif.. alçıda kaynamisti biraz. Masaj yapıyorum ayak bandım var bı sknti çıkmadı sonra şükür. Ama hareketsizlik daha sknti canim iyim şükür

Yok aşırı böyle ayakkta mesela yorunca sızlıyor hafif.. alçıda kaynamisti biraz. Masaj yapıyorum ayak bandım var bı sknti çıkmadı sonra şükür. Ama hareketsizlik daha sknti canim iyim şükür
Allah iyilik versin canım

Bende biraz ara vereyim dedım. Azar azar yürüyorum yine. 4 bin civarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…