Geçen etiketlicektim banliydin geçmiş olsun
Benm gibi güme gitmisin yakalamışlar senideEveet ya dun fotograf eklemistim sonra siliyim dedim boyle oldu
Benm gibi güme gitmisin yakalamışlar senide
İnşallah sağlıkla yaparsın yavrunu bize de dua etBenim kalçamı tutan iltihaplı romatizmal bir sıkıntı var. Gebelikte ilaçlarımıbıraktığım için kalçamda kısıtlılık başlayacak diye korkuyordum açıkçası. Benim rahatsızlığımda normal doğumu önermiyorlar hatta kalça kapalı olduğu için. Ama hamile yogasında sürekli kalça açma egzersizleri yapılıyor. İlaçlarımı bıraktığım halde çok şükür ağrım olmadı. Bu yüzdn bu kadar üstüne gidiyorum :)
Ve kalçam bacaklarım bayağı böyle esnek güçlü hissediyorum. Şimdilik iyiyim. Umarım normal doğum yapabilirim o zaman görücem faydasını.
Ama benim bile bu kadar iyise kalçam şu an, bence hiç rahatsızlığı olmayan biri yoga yaparak çok rahat doğurur
Ben 5 sene sora öğrendim sen erken öğrenmişsn yineIlk kez oldu forum kurallarini da bilmiyorum, neyse ogrenmis olduk
Sen de haklısın be kaptanımBende 2 bin adım filan bekliyordum bu şimdi.suprizmi oldu yani
Yok olurmu estagfirullahSen de haklısın be kaptanımböyle de utanmaz olunmaz ki
İnşallah sağlıkla yaparsın yavrunu bize de dua etmutlaka faydası olucaktir ama normal olmasada sağlıkla olsinda yeterki önemli olan..
Kızmi bebişinevet öncelik bu süreci sağlıklı bitirebilmek inşallahHepimiz inşallah bu duyguyu yaşarız sıkıntısız.
Kızmi bebişin
Canımsın ya canım, Allah razı olsunYok olurmu estagfirullahgül böyle canim gözyaşların dinsin inşallah
Allah bağışlasın inşallah canımerkekkız bekliyordu herkes sürpriz yaptı pipisiyle
İnşallah canım benmCanımsın ya canım, Allah razı olsunduanı eksik etme canım benim, duaya çok ihtiyacım var
Olsun bugunlukte böyle.
Evde sarmıyor. Dışarı da çıkamıyorum. Arada böyle kaçamak yapıyorumOlsun bugunlukte böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?