Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BendeeeYaaaa teo yaaaaseviyorum kız seni
![]()
gunaydin kızlar![]()
Günaayyddınnn![]()
GünaydınGünaydın![]()
![]()
Burdayım benNerdeeeeee bu millet bu vatan daha kepenkleri.kapamadik ama![]()
Senle ben kaldık galibaBurdayım ben![]()
14bin yürüdüm, takat olursa biraz daha eklerimSenle ben kaldık galiba
Nasılsın ben daha tamamlamadim yürüyüşümü 2nci parttayim bugün sınırda kalicam ama
Ohh ne güzel yaaa şuan imrendim sana ben nasil doldurucam diye düşünüyorum14bin yürüdüm, takat olursa biraz daha eklerim![]()
Gündüz işteyken yürüdüm canım. Akşama kalınca bazen beni de ağırlık basıyor.Ohh ne güzel yaaa şuan imrendim sana ben nasil doldurucam diye düşünüyorum![]()
Benimde akşama kaldı gündüz gerçekten çok iyi oluyor iyi yapmışsın. Nasılsın tedavi konusunu nabtinizGündüz işteyken yürüdüm canım. Akşama kalınca bazen beni de ağırlık basıyor.
Bugün ben pek iyi değilim be canım benim, yani sanki 10 yıl boğazımda düğüm olmuş duruyor. Çok doluyumHALLEYS nasıl daha iyimisin canim
Skntin neyse Rabbim ferahlık versinBugün ben pek iyi değilim be canım benim, yani sanki 10 yıl boğazımda düğüm olmuş duruyor. Çok doluyumsorduğun için çok teşekkür ederim, Allah razı olsun canım benim
Bekleyeceğiz canım. Mesajımı gören biri yazdı, onlar da kovid olmuş, onları doktor uyarmamış hiçbir embriyo yaşamamış. Eşim de çok üzülürsün dedi diye bekleyeceğim 3-4 ayBenimde akşama kaldı gündüz gerçekten çok iyi oluyor iyi yapmışsın. Nasılsın tedavi konusunu nabtiniz![]()
Konuyu bilmiyorum ama Rabbim yardımcın olsun canımBugün ben pek iyi değilim be canım benim, yani sanki 10 yıl boğazımda düğüm olmuş duruyor. Çok doluyumsorduğun için çok teşekkür ederim, Allah razı olsun canım benim
Hakkında hayırlısı olsun insallahBekleyeceğiz canım. Mesajımı gören biri yazdı, onlar da kovid olmuş, onları doktor uyarmamış hiçbir embriyo yaşamamış. Eşim de çok üzülürsün dedi diye bekleyeceğim 3-4 ay