Al valla artık ben de hareket edeceğim. Hafta sonu yarışırım ama bak. Çünkü dışarı çıabilirm
Hareket iyidir harekete devamAl valla artık ben de hareket edeceğim. Hafta sonu yarışırım ama bak. Çünkü dışarı çıabilirm
Yaparsınız ya inanın 5 bin hiç birşey 17 bine kadar hava hoş sonrası kan terYok kızım sen öyle dediğime bakma en az 5 bine bende uyacağım söz
Ben çok erken uyuyamam bünyeme ters:)Ya ben her bölge için egzersiz yapıyorum ayriyeten o yüzden normalde bukadar fazla yapmama gerek yok bu haftalık. Diğer haftalar aynı düzeyde olmayı düşünüyorumyağ yakmada etkili diğer bı etken uyku.. dinlenmekte şart
Batmani geçtikBen çok erken uyuyamam bünyeme ters:)
kapışalım mı?Yok kızım sen öyle dediğime bakma en az 5 bine bende uyacağım söz
Kapışacağı adama bak hale bakkapışalım mı?
Nevresteyi bu işe karıştırma. OKapışacağı adama bak hale baksıkıyorsa Nevreste ile kapışsana
Sende tavşanlar içinde kendine tosbağayı rakip seçme
Calci işini biliyorsun
iki tosbağa kapışak dedim ne vuruyorsunSende tavşanlar içinde kendine tosbağayı rakip seçme
Listede vardir kapiscaklarin gözden geçir bı istersen daha ilk bildirimini yapmadı muskad korkutma kızıhedefe ufaktan başlamak lazım
Ne kızıyorsun aplaYa kardeşim beni bi salın ben istiyonuz. Kapışmıyorum ben kimseyle
ay olmaz valla bırakmam :)Ya kardeşim beni bi salın ben istiyonuz. Kapışmıyorum ben kimseyle