H M bana adım sayar tavsiye eder misiniz yüklediklerim bir işe yaramıyor sildiö
Bisiklet bende istiyorum ya ama bacak kası yapıyormuş doğrumu?Baktim yuruyus yalan oldu. Bisiklet ceviriyorum. 2 km sonra 20km tamamliyoum
Ben bisikleti yeni aldim Eve ama ogrenci iken hatta 1 sene öncesine kadar bisiklet ile ise gider veya günde 12 km yapardim. Bacak Kasim yok. Ama baldirim kalin ondan mi bilmem.Bisiklet bende istiyorum ya ama bacak kası yapıyormuş doğrumu?
Sinir oldum saymıyor öğlenden beri
Arada girip aktif etmen gerek belkiSinir oldum saymıyor öğlenden beri
Başka program dene bakalım1500lerde takıldı. Saymadı
Yok ya iğrenç olması için çok fazla çalışılmış olması lazmm ya ben basenliyimde istemem kalin kalmasını oyuzden sordumBen bisikleti yeni aldim Eve ama ogrenci iken hatta 1 sene öncesine kadar bisiklet ile ise gider veya günde 12 km yapardim. Bacak Kasim yok. Ama baldirim kalin ondan mi bilmem.
Hem kas güzel bence. Crossfit de gorunce hayran kaliyordum kadinlarin kasli vucuduna, oyle igrenc degildi.
Güncellemeyi ysptin mı peki hızlanır yapınca belki.3 tane yükledim TLF güncelleme geldi ondan sonra oldu
Zaman cabuk geçiyor:)Bugün haftamız bitiyor 1 haftalık serüven. Yarın 2nci haftaya başlıyoruz
Az önce 2 foto Karsilastirdim da. 1 ay önceki ile. Baya fark etmis. Benim acil sezeryan oldu 2.ordan alt Karin. Jelibon cikolata dan da koca basenlerim vardi. Toparlanmis. Adim ve bisiklet disinda bisey yapmiyorumYok ya iğrenç olması için çok fazla çalışılmış olması lazmm ya ben basenliyimde istemem kalin kalmasını oyuzden sordum
Valla sorma ben bı çay iciyorum kalkıyorumZaman cabuk geçiyor:)
Daha adim atmaya calisiyorum
Valla sorma ben bı çay iciyorum kalkıyorum
Kahve içiyorum geri kalkıyorum yemek yiyorum yine kalkıyorum