30 bin yapsan bende 18-19 yapsam belki sen olursunYok yormayayim okadar sen ol birinci olsun
Yok ya olmuyor sanırım. Olabildiği kadar yapicam artık 1ciligi kaptin haftaya yoksun nasılsa30 bin yapsan bende 18-19 yapsam belki sen olursun
DedimDe bakim bir şey
Bunu burdan alın
ne tarafa alalımBunu burdan alın
Beni değilde ben sizi alabilirimne tarafa alalım
Adım bile atamayacağı tarafane tarafa alalım
Oturmuyorum zaten normalde çok çay içerim 1-2 kupa içiyorum sonra devamYok ya olmuyor sanırım. Olabildiği kadar yapicam artık 1ciligi kaptin haftaya yoksun nasılsagece yuruyorsun sen yoksa hiç oturmaman lazm
Oturmayan kadın diye haberlere cikicanOturmuyorum zaten normalde çok çay içerim 1-2 kupa içiyorum sonra devam
Kızlar odasında oluyor,eşim bu hafta akşam evde ama normalde 1 gün evde bir gün değil:)Oturma odasında kendime alan yaptım hiç oturmuyorum
Reklam aralarında uzun koridora gidiyorum.Kızlarla sohbete gidiyorum ama oturmuyorum yürüyorumDelirttiniz beni
Gündüzde yürüyorum aslında ama tel elimde olmuyor :)
Benimde öyle başka indirdim o bundan yüksek atıyor neden öyle :)Adimsayarim çok yavaş değiştirip ayrı ayrı ekran resmi atarım.yenu adımsayar yukledim
İşe yararsa kimse beni tutamazOturmayan kadın diye haberlere cikican
Hangisi program. blmiyorumki benmki çok tutukluk yapıyordu ya teması azalmış sankiBenimde öyle başka indirdim o bundan yüksek atıyor neden öyle :)
Benim buraya attığım telefonumu aldığımda yüklüydü kendi programı yani :)Hangisi program. blmiyorumki benmki çok tutukluk yapıyordu ya teması azalmış sanki
Benm yok kendi telimde ben indirirek mecbur ama eskiyi silmedim şuan yinede bugün bitsin öyle silerim belkiBenim buraya attığım telefonumu aldığımda yüklüydü kendi programı yani :)
Pedometre diye bir pogram indirdim:)
Ya ben her bölge için egzersiz yapıyorum ayriyeten o yüzden normalde bukadar fazla yapmama gerek yok bu haftalık. Diğer haftalar aynı düzeyde olmayı düşünüyorumİşe yararsa kimse beni tutamaz
Zaten benim yapım öyle boş duramam yeni eğlencem diyelim