- 22 Ağustos 2015
- 29.561
- 86.116
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al valla artık ben de hareket edeceğim. Hafta sonu yarışırım ama bak. Çünkü dışarı çıabilirmEvden değil 2 binlerden alalım dedim JES ile seni
Hareket iyidir harekete devam bugunki hedefini bekliyorum 4 gözleAl valla artık ben de hareket edeceğim. Hafta sonu yarışırım ama bak. Çünkü dışarı çıabilirm
Yaparsınız ya inanın 5 bin hiç birşey 17 bine kadar hava hoş sonrası kan terYok kızım sen öyle dediğime bakma en az 5 bine bende uyacağım söz
Ben çok erken uyuyamam bünyeme ters:)Ya ben her bölge için egzersiz yapıyorum ayriyeten o yüzden normalde bukadar fazla yapmama gerek yok bu haftalık. Diğer haftalar aynı düzeyde olmayı düşünüyorum yağ yakmada etkili diğer bı etken uyku.. dinlenmekte şart
Batmani geçtikBen çok erken uyuyamam bünyeme ters:)
kapışalım mı?Yok kızım sen öyle dediğime bakma en az 5 bine bende uyacağım söz
Kapışacağı adama bak hale bak sıkıyorsa Nevreste ile kapışsanakapışalım mı?
Nevresteyi bu işe karıştırma. O H M ile kapışıyorKapışacağı adama bak hale bak sıkıyorsa Nevreste ile kapışsana
Sende tavşanlar içinde kendine tosbağayı rakip seçmeNevresteyi bu işe karıştırma. O H M ile kapışıyor
Calci işini biliyorsunNevresteyi bu işe karıştırma. O H M ile kapışıyor
iki tosbağa kapışak dedim ne vuruyorsunSende tavşanlar içinde kendine tosbağayı rakip seçme
Listede vardir kapiscaklarin gözden geçir bı istersen daha ilk bildirimini yapmadı muskad korkutma kızıhedefe ufaktan başlamak lazım
Ne kızıyorsun aplaYa kardeşim beni bi salın ben istiyonuz. Kapışmıyorum ben kimseyle
ay olmaz valla bırakmam :)Ya kardeşim beni bi salın ben istiyonuz. Kapışmıyorum ben kimseyle
O ufak ben miyimhedefe ufaktan başlamak lazım