Ana olunca artık sen yoksun:)Arkadas bana analigin boyle oldugunu kimse anlatmadi ki. Herkes başım yandi onun da yansin diye cabaladi demek ki
Evet donmeye basladi ben gecen de yataktan dusecek diye aklimj kaybediyordumAna olunca artık sen yoksun:)
Hayatın değişiyor:)
İnanın bebekken daha rahat:)
Sling mi isterdin bebe mi anlamdim ben HahhahahahjaUla sirtimda bile tasidimcok güzel Sling. Onun icin birtane daha isterdim. Istemek ile olmuyor Ama
Yesinlerr onun dönüşünü iki sn ye biyere çevir bianda yok olurlar sıpaEvet donmeye basladi ben gecen de yataktan dusecek diye aklimj kaybediyordum
Insta anneleri anlatiyor ya hersey gulluk gülistanlıkBiz hep o tarafını gördük görenler gelsin:)
Cok korkuyorum nevos sultanım cooookÇok dikkat etmek lazım:)
Allah'a emanet:)
Gecen de haliya koydum koltugun ucundaydi 3 sn oda icinde aradim kalbim durdu geri attiYesinlerr onun dönüşünü iki sn ye biyere çevir bianda yok olurlar sıpa
Abi hayirli olsun sana ben almayayim. Bebem ile mutlu mesut yasariz yeter baska bebeler olmayanlara insallahhhh ahhahahajjahIkisinide
İşte bu sebeple zor:)Cok korkuyorum nevos sultanım cooook
Kızz çok fenalarr yaaa bilmezmiyimm ben bizimkini düşünemiyorum içerde durmuyo hiçGecen de haliya koydum koltugun ucundaydi 3 sn oda icinde aradim kalbim durdu geri atti
Ben oturup aglayacagim simdi. Onsuz bir gece bile geciremem baska sehre nasil gidecek yavrumİşte bu sebeple zor:)
Şimdi evde yanında:)
Okula başlasın,dışarı çıksın aklın çıkıyor:)
Benim kızlar seneye 12 oluyorlar.Başka şehire nasıl göndereceğim aklım çıkıyor:)
Benim ki icerde sakindi cikti kudurdu seninki de uslu olacak demek ki jou ahhahahahhaKızz çok fenalarr yaaa bilmezmiyimm ben bizimkini düşünemiyorum içerde durmuyo hiç
Benim bebe şimdiden 10 yaşındaYa ufakken zor. Soyle 3yas rahatliyorum. 6da bir tik daha. 10 olunca zirlama basliyorsun,sarilmiyor,opturmuyor,el tutmuyor,sarilip yatamiyorum diye uzar gider liste
Hahahahahaha tam tersimi olur kızzz bilmemkiiBenim ki icerde sakindi cikti kudurdu seninki de uslu olacak demek ki jou ahhahahahha
Benim de 10 yas gibi 1,5 yasinda yegenim var. Anasi kilikliBenim bebe şimdiden 10 yaşında