- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.831
- 31
Benimki de oyle essegi opuyorum kafayi cekiyor havalara giriyor hahahahhahahBenim bebe şimdiden 10 yaşında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki de oyle essegi opuyorum kafayi cekiyor havalara giriyor hahahahhahahBenim bebe şimdiden 10 yaşında
Benim kız da bana çekmiş, öyle diyor annem sarılıp yatayım istiyorum itiyor bağırıyor kalkmaya çalışıyor. Isırıyor beni, sevgi gösterisi diye umuyorumBenim de 10 yas gibi 1,5 yasinda yegenim var. Anasi kilikli
Anasi kizkardesim olur
Amin aminnnn insallah yollari hep cicekli olsun ❣Senin daha çok:)
Rabbim yollarını ,bahtlarını açık etsin:)
Cok tatli oluyorlar Ama Boyle kucuk diva gibi.Benim kız da bana çekmiş, öyle diyor annem sarılıp yatayım istiyorum itiyor bağırıyor kalkmaya çalışıyor. Isırıyor beni, sevgi gösterisi diye umuyorum
Kesin sevgiden yawwwBenim kız da bana çekmiş, öyle diyor annem sarılıp yatayım istiyorum itiyor bağırıyor kalkmaya çalışıyor. Isırıyor beni, sevgi gösterisi diye umuyorum
Dün küstüm ben buna jdjdjs uyutmaya çalışınca bağırdı bana resmen imdat istedi ben de kızdım sanki etini koparıyoruz ne bağırıyon yürü git dedim. Yemin ederim umrunda değil. Mıdı mıdı bıt bıt bi şeyler söyleye söyleye oynamaya başladı. Annem bak annen küsmüş sana niye üzdün anneni dedi, geldi göbeğime pat pat yapıyor hadi hadi uzatma der gibiKesin sevgiden yawww
Gelecekteki evladimDün küstüm ben buna jdjdjs uyutmaya çalışınca bağırdı bana resmen imdat istedi ben de kızdım sanki etini koparıyoruz ne bağırıyon yürü git dedim. Yemin ederim umrunda değil. Mıdı mıdı bıt bıt bi şeyler söyleye söyleye oynamaya başladı. Annem bak annen küsmüş sana niye üzdün anneni dedi, geldi göbeğime pat pat yapıyor hadi hadi uzatma der gibi
Kız olsun kız olsun dedim, sevimli olur tatlı olır dedim yabani çıktı. Çocuk mu doğurduk kedi mi sahiplendik belli değilGelecekteki evladim
Bebeden önce de çok yürümüyordun Jesim, şimdi sabiye suç atmaBen en son ne ara yürüdüm bilmiyorum bebe beni manyak etti aahhahahwhh
Geline oyna demişler, yerim dar demiş; yerini genişletmişler yemenim dar demişHer seye bahane buluyom kizlar fark ettiniz mi
Sen her türlü yürürsün teommmmKimse de beni etiketlememiş
Benim yemeniyi de genisletseler götüm büyük derim o derece bahane ahahhahahahahGeline oyna demişler, yerim dar demiş; yerini genişletmişler yemenim dar demiş
Aklımdan geçirdimBana bildirim geldi.Sanada gelir diye düşündümKimse de beni etiketlememiş