- 28 Ağustos 2020
- 8.361
- 36.941
Çünkü bebeden önce fiyuuuuBen en son ne ara yürüdüm bilmiyorum bebe beni manyak etti aahhahahwhh
Nevreste Sultanım ben bebe yokken tozu attirmiyordum ki olduktan sonra benden ust performans bekliyon sendeBebeyi, bebek arabasına atıp yürüme zamanı gelmiş:)
Tasiyamam kamguru da belim koparKanguru veya sling e koy yuru kiz :))
Seneye görürüm seni :)Beben parka gidelim diye tutturacak:)Nevreste Sultanım ben bebe yokken tozu attirmiyordum ki olduktan sonra benden ust performans bekliyon sende
Arabada durmuyor iseYok ya onlarla olmaz en iyisi bebek arabası:)
Arkadas bana analigin boyle oldugunu kimse anlatmadi ki. Herkes başım yandi onun da yansin diye cabaladi demek kiSeneye görürüm seni :)Beben parka gidelim diye tutturacak:)
O zaman evde oturmak hayal:)
Bebe dombili degil de ben tasiyamam canim tatli benimDombili baykus mu
Neyse azcik daha buyusun. Bebek arabasina koyup cikarsin
Bence de orda duruyor beni de yormaz umarim ahahhahahahYok ya onlarla olmaz en iyisi bebek arabası:)
Benim kızlarda durmazdı:)Arabada durmuyor isebenimkiler ortaligi yikiyordu. Sling ile buyuduler
Ya ufakken zor. Soyle 3yas rahatliyorum. 6da bir tik daha. 10 olunca zirlamaya basliyorsun,sarilmiyor,opturmuyor,el tutmuyor,sarilip yatamiyorum diye uzar gider listeArkadas bana analigin boyle oldugunu kimse anlatmadi ki. Herkes başım yandi onun da yansin diye cabaladi demek ki
Biriniz de hayır konussun arkadas hep negatif valla kesecem kendimiŞimdiden alışsın büyüyünce hiç durmuyor:)