Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Parkur da yürüyüş daha rahat oluyor işte bude hızını vücudunu daha iyi çalıştırıyorsun ben maskeyle atkı niyetine takip biraz çıkarıyorum sonra yine takıyorum şalimin üstüne şapkam hep var zatenBen bugün dışarıda biraz yürüdüm maske ile bayağı zormuş ya:/
Ev daha rahat geldi ve bunu yeni farketmem:)
Evet 1 saat once kizimi almaya gitmek icin ciktim. Daha da sogumus hava. Bu aksam yuruyus yok.Akşam çok soğuk ya gözler bile disarda kalmamalı nasi yurucenki
Bayağıdır çıkmamıştım ya ondan zor geldi bilmiyorum:/Allerjim var benim maske nefesimi kesiyor:/Parkur da yürüyüş daha rahat oluyor işte bude hızını vücudunu daha iyi çalıştırıyorsun ben maskeyle atkı niyetine takip biraz çıkarıyorum sonra yine takıyorum şalimin üstüne şapkam hep var zaten
Valla içinden maraton canavari çıktı resmen150 adım ancak atan ben 15 bin diyorum ya
Himm haklısın maske benm de yüzümü kötü ediyor zaten yarı evde yarı disarda iyice soğuyunca hep evde yürüyeceğiz mecburenBayağıdır çıkmamıştım ya ondan zor geldi bilmiyorum:/Allerjim var benim maske nefesimi kesiyor:/
Canım 1 yıl öncesine kadar evde durmayan biriydim hep yoğundum:)Yani uyuyan devi uyandırdınızValla içinden maraton canavari çıktı resmen
Birde yüzüm sivilce doluyor benim:/Himm haklısın maske benm de yüzümü kötü ediyor zaten yarı evde yarı disarda iyice soğuyunca hep evde yürüyeceğiz mecburen
1ncilikte suphedeyim bakalımCanım 1 yıl öncesine kadar evde durmayan biriydim hep yoğundum:)Yani uyuyan devi uyandırdınız
sizi geçeceğim bugün değil ama bir gün geçeceğimCebimde geziyorumKızların şimdi ders var aldılar elimden kendimi boşlukta gibi hissediyorum
Bu hafta tatil yok:)Haftaya sınavlarım var haftaya yürümeyi düşünmüyorum en fazla 5-7 yaparım diyorum:)1ncilikte suphedeyim bakalım
İyi oldu valla hareket kattın sende bırakmak yok inşallah. Peki ablacım hiç tatil yapmayı düşünüyormusun.
Ben tatili en alt 10 bin yaparak yapicam sanırım içim rlvermiyor
Tabi tabisizi geçeceğim bugün değil ama bir gün geçeceğim
Olsun yap da hiç birakmamakta iyidirBu hafta tatil yok:)Haftaya sınavlarım var haftaya yürümeyi düşünmüyorum en fazla 5-7 yaparım diyorum:)
1 hafta zaten sonra devam ederim:)Olsun yap da hiç birakmamakta iyidir
Sne bıraksan seni biz bırakmayız1 hafta zaten sonra devam ederim:)
Sağol canım bırakmayınSne bıraksan seni biz bırakmayız
Şampiyon yürümesede olurE Elif_Eylul nasıl oldun.. hiç sesin cikmiyor
Sağol canım bırakmayın
Ne zaman ohooooo gorcekmiyiz öğünlerisizi geçeceğim bugün değil ama bir gün geçeceğim