Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Moral oldunuz bana ben de kansızlığın ardına saklanıp miskinlesiyordum.bende gayret edicem.ilgilendiginuz destek olduğunuz için teşekkür ederim
Demir bendede düşük hap kullanıyorum şuan ama iyi hissediyorum kendimi
Hamlikta olabilir sizdeki denemek lazım
Ben yorulsamda geçiyor kitabimi bile ayakta okudum😂

Dvitamini almaya başladım Dr tavsiye etti diğer ilaçlarımı da alıyorum.bende gayret edicem önce 10000adima çıkarmam lazım.kilolar aldı başını gidiyor😂
B12 iğnesi yaptırıyordum yarım kaldı hap etki etmiyor,d vitamini her ay bir tane iğne alıp içiyorum:)
8 bin bile olur:)
Yürürken bol bol su için kansızlık susuzluğu artırıyor:)

B12 iğnesi yaptırıyordum yarım kaldı hap etki etmiyor,d vitamini her ay bir tane iğne alıp içiyorum:)
8 bin bile olur:)
Yürürken bol bol su için kansızlık susuzluğu artırıyor:)
Hiç susamiyorum nedense.acaba ondan mı metebolizmam yavaş?iğne en büyük korkum.b12nin dil altına fıs fıs olanını kullanıyorum.D vitamini damla her sabah kahvaltıda 10damla içiyorum.Allah sağlık versin bir de ideal kiloya kavuştursun bizi

TU3jAQ.gif

C Calcifer hülya koçyiğit bile gelinlikle nasıl koştu fırtına gibi 😂

Hiç susamiyorum nedense.acaba ondan mı metebolizmam yavaş?iğne en büyük korkum.b12nin dil altına fıs fıs olanını kullanıyorum.D vitamini damla her sabah kahvaltıda 10damla içiyorum.Allah sağlık versin bir de ideal kiloya kavuştursun bizi
Onları kullanın bide çörek otu her gün yoğurtla vs ile yiyin. Birçok eksikliğe iyi geliyoe

Ben 1 yıldır hareketim azaldı hatta neredeyse bitti:/
1 yıl öncesine kadar çok hareketliydim:)68 i hiç gezmiyordum bayağıdır:/
1 yılda 73-74 e çıktım ve sadece hareket etmediğim için:)
Bunlar metabolizmayı yavaşlatan sağlık problemleri biz üstüne bir şey yapmazsak üstüne ekleniyor ne yazık ki:/
Sağolsun kızlar beni hareketlendirdi umarım devam ederim.Kilo verme dışında incelsem bile iyi olacak çünkü aldığım 4-5 kilo ile 10 kilo almış gibi oldum:/

Ben 1 yıldır hareketim azaldı hatta neredeyse bitti:/
1 yıl öncesine kadar çok hareketliydim:)68 i hiç gezmiyordum bayağıdır:/
1 yılda 73-74 e çıktım ve sadece hareket etmediğim için:)
Bunlar metabolizmayı yavaşlatan sağlık problemleri biz üstüne bir şey yapmazsak üstüne ekleniyor ne yazık ki:/
Sağolsun kızlar beni hareketlendirdi umarım devam ederim.Kilo verme dışında incelsem bile iyi olacak çünkü aldığım 4-5 kilo ile 10 kilo almış gibi oldum:/
Kesinlikle...
Oldugun kilodan fazla gözükmek kas azligindan yağ oranın artmasindandir..
O boşlukları yağla değil kasla dolduralım.
🤩
Kemikler gucsuzlesiyor hareketsizlikte bide

X