- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Bir gün az yürü ben birinci olayım olur mu heves ediyorum lütfennnnnYok yoracam.. az kaldı 1nci olucam biraz muaallakta ama bakalım 2nci olurum belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir gün az yürü ben birinci olayım olur mu heves ediyorum lütfennnnnYok yoracam.. az kaldı 1nci olucam biraz muaallakta ama bakalım 2nci olurum belki
Tamam o hafta ben seni de geçerimBu hafta tatil yok:)Haftaya sınavlarım var haftaya yürümeyi düşünmüyorum en fazla 5-7 yaparım diyorum:)
Dün 11 bindiBir gün az yürü ben birinci olayım olur mu heves ediyorum lütfennnnn
Değişir zaten sürekliTamam o hafta ben seni de geçerim
Tamam anlaştıkTamam o hafta ben seni de geçerim
Bir yek ben olsam diğerlerini ne yapacaksınızAncak anlaşmalı olarak birinci olabilirim yoksa 20bini bulmam zor
Beni geçen 3-4 kişi hepsiyle anlaşma yoluna gideceğimBir yek ben olsam diğerlerini ne yapacaksınız
Sende Anlaşma mecburi sinavlar var ,Tamam anlaştık
Kolay gelsinBeni geçen 3-4 kişi hepsiyle anlaşma yoluna gideceğim
Oda 1 hafta sonra devamSende Anlaşma mecburi sinavlar var ,
Inşallah canim❤Aynen hamile olduğunu unutma minnak doğunca ayağı yere basmazmis
@-cantanem- gibi sende ordegini takar yürürsün
İnşallah @Evva @Ozlemesra S Sabr-Sukur-Dua C Capanin Gururu Teyom bizde ordeklerle yürürüz en kisa zamanda
TebriklerEki Görüntüle 2728054
Ay bugün bi tarafım çıktı afedersiniz Şimdi müsaadenizle, bacaklarımı uzatıp Sadakatsiz izleyeceğim ve beyimin pişireceği kestaneleri bekleyeceğim
Bence yetmez. Düz olsun 25bin yap
Valla çıkmıştır hamile hamile kolay değilEki Görüntüle 2728054
Ay bugün bi tarafım çıktı afedersiniz Şimdi müsaadenizle, bacaklarımı uzatıp Sadakatsiz izleyeceğim ve beyimin pişireceği kestaneleri bekleyeceğim