Aynen hamile olduğunu unutma minnak doğunca ayağı yere basmazmisİnşallah ya, sizleri görünce gaza geliyorum valla süper oldu bu konu. Ama tabi hamile olduğumu da unutmamam lazım
inşallah canımAynen hamile olduğunu unutma minnak doğunca ayağı yere basmazmis
C A N O gibi sende ordegini takar yürürsün
İnşallahEvva WunderLost S Sabr-Sukur-Dua C Capanin Gururu Teyom bizde ordeklerle yürürüz en kisa zamanda
Aynen hamile olduğunu unutma minnak doğunca ayağı yere basmazmis
C A N O gibi sende ordegini takar yürürsün
İnşallahEvva WunderLost S Sabr-Sukur-Dua C Capanin Gururu Teyom bizde ordeklerle yürürüz en kisa zamanda
Yerim yaaaYavrular evde
Vay bende yürüdüm geldim
Çevreyi turluyorumVay bende yürüdüm geldim
Parkurda yürümekte ayrı bı tatlı ya
Kansizlik ya da herhangi bi eksiklik var ise kısa yurumede sizi yoruyor olabilir. Önce onlara bakmak lazım. 5 bin de iyi hiç yurumemektenHergün 5000 adim atıyorum hiç halim kalmıyor.Günde en az 10.000 adım atın diyorlar.Basarabilen var mi
Kansızlık sürekli var nerden baksan 20yildir.demir ve B12de eksikKansizlik ya da herhangi bi eksiklik var ise kısa yurumede sizi yoruyor olabilir. Önce onlara bakmak lazım. 5 bin de iyi hiç yurumemekten
Benimde öyle hatta talasemi varKansızlık sürekli var nerden baksan 20yildir.demir ve B12de eksik
Dvitamini almaya başladım Dr tavsiye etti diğer ilaçlarımı da alıyorum.bende gayret edicem önce 10000adima çıkarmam lazım.kilolar aldı başını gidiyorBenimde öyle hatta talasemi varB12-d vitamini eksik
20 bin yürüdüğüm günler oluyor.Sizde yaparsınız:)
Yani kıyas yapmak doğru olmazDvitamini almaya başladım Dr tavsiye etti diğer ilaçlarımı da alıyorum.bende gayret edicem önce 10000adima çıkarmam lazım.kilolar aldı başını gidiyor
Moral oldunuz bana ben de kansızlığın ardına saklanıp miskinlesiyordum.bende gayret edicem.ilgilendiginuz destek olduğunuz için teşekkür ederimYani kıyas yapmak doğru olmaz
Deneyin çok yorulursaniz yavaş yavas arttirisiniz baktın oluyor devammm