Ay hadi İnşallah nisoşum hayırlısıyla başlarsınız bide bakmışsınhe ya tek de yürümüyor. Tedavi başladı mı canım. Benim eşim hasar testi verdi, sonucuna göre sürecimiz belli olacak
Maşallah
başlayamamaya o kadar alışmışım ki aksi olursa nasıl hareket edeceğimi bilmiyorumAy hadi İnşallah nisoşum hayırlısıyla başlarsınız bide bakmışsın
Valla soruları ezberlemişim su gibi resmen
Sınavların nasıl gecti
Dimi.başlamamak ta bı eylem sonuçta.başlayamamaya o kadar alışmışım ki aksi olursa nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum
Çok şükür canım darısı 17 sine insallahValla soruları ezberlemişim su gibi resmen
Çıkmış.sorulardan çıktı çoğunlukla yanlışlıkla bı derste 2 boşluk bıraktım ona üzüldüm ama sağlık olsun.
Diğer derslerdende 2 yanlış çıkar bazılarında iyiydi yani çok şükür artık sıra 17 nisana
o kadar güzel tarif etmişsin ki yerim seniDimi.başlamamak ta bı eylem sonuçta.
Başlayınca heyecan korku atraksiyonlari olacağı için olağan zamanda durmak daha makul geliyor
Yinede güzel hepsi
Yaa bizi biz anlarız başka kim anlar ki.. benmde gözüm korkmuyor değil çünküo kadar güzel tarif etmişsin ki yerim seni
çok sevindimmmmBende burda iyi bir doktor buldum üreme endokrinoloji ivf ile ilgileniyormus
İnşallah kısmetse ramazan bitsin sınavlarda
Ailemin yanına gidip gezeyim geleyim inşallah goruşmeye gideceğim
Yani hiç olmassa belki tüpten başka birşey önerir uygularızçok sevindimmmm
tabiki canım, hiç belli olmaz. Diğer topikte tüp bebekle hamile kalamayıp, aşılamayla hamile kalan biri var.Yani hiç olmassa belki tüpten başka birşey önerir uygularız
Her doktorun deneyimi farklıdır bakalım
Detaylı böyle bu iş üzerine birine tüp bebek harici gitmedim o yüzden bilgilenmek istiyorum bende durum nedir ne olur vs.tabiki canım, hiç belli olmaz. Diğer topikte tüp bebekle hamile kalamayıp, aşılamayla hamile kalan biri var.
Sorma.okadar karışık bı mevsim ki..Bugün soğuk moğuk demedik yürüdük eşimle, nisan mı ocak mı belli değil