Dışarda yürüdüğünün icinGozumun önünde olmayinca unuttum
Saka saka, cok tembelim. Gozumun önünde ki bisiklete bile binmiyorum
Sinavi atlat hayirlisi ile. Yurursun yine
Çoğul ihtimalZaten şiscem diyip hiç yürümemeyi tercih etmis olabilir
Başarılar tatlımNeyse ben gidiyorum gazaaam mübarek olsun
Bari bugünlük spor yapın da kaptana manevi destek olsun
Ama senden de 17 bin adım gelecek ya 20 bine tamamlamıs olcaz
Hicte bilemTabi 2bin adım attın ya hemen murpyy de yürüsün
yok kuzu 17bin olmaz benim deAma senden de 17 bin adım gelecek ya 20 bine tamamlamıs olcaz
Olsun 95 te AA oluyoryok kuzu 17bin olmaz benim de
he ya tek de yürümüyor. Tedavi başladı mı canım. Benim eşim hasar testi verdi, sonucuna göre sürecimiz belli olacakTabi 2bin adım attın ya hemen murpyy de yürüsün
he ya tek de yürümüyor. Tedavi başladı mı canım. Benim eşim hasar testi verdi, sonucuna göre sürecimiz belli olacak
15-20 günde çıkıyor canım. Sayısal olarak bayağı yükseldi keçi boynuzu, proxeed plus, astamega vs takviyelerle. İnşallah hasar da düşük çıkar da başlayabiliriz.Başlayamadım canım. Başka bir doktor buldum. Hsg istedi. Ona göre belli olacak herşey. Eşimin de değerleri düşmüş büyük ihtimalle de hemen ardından tüp bebek yapılır. Sizin sonuç ne zaman çıkıyor
15-20 günde çıkıyor canım. Sayısal olarak bayağı yükseldi keçi boynuzu, proxeed plus, astamega vs takviyelerle. İnşallah hasar da düşük çıkar da başlayabiliriz.
bu mübarek ayda hepimizin yüzü gülsün inşallahİnş canım.Başlarsınız umarım bir am önce tedaviye. Eşimin herşeyi normalde tekrar ileri hareketlilik hızı düşmüş nedense. Proxeed sürekli içmesine rağmen. Varikosel tekrarladı sanırım. Yoksa sayısı iyi.