Tabi ki:)Akmasada damlar diyorsun yani nevoş
Ama yürünüyor:)Evde yürümek güzel değil ben dışarısını istiyorumondan böyle
Niyet ettim daş olmayaTabi ki:)
Ama sıkıcıAma yürünüyor:)
Gayet iyi canım. Hiç yürüyememekten iyiNiyet ettim daş olmaya
Ama sıkıcı
Teşekkür ederim kızlar bugün 5 derse giriyorum henüz girmedim akşam girecegm inşallahEki Görüntüle 2821637
Bugün daha sakinim, yumuşadı azıcık ama kırarken acı devam ediyo
H M kuzusuuu , sınavda başarılar dilerim ❤
Çok çok güzel gecsin sınavların kuzumTeşekkür ederim kızlar bugün 5 derse giriyorum henüz girmedim akşam girecegm inşallah
Teşekkür ederim kızlar bugün 5 derse giriyorum henüz girmedim akşam girecegm inşallah
Murpyy inşallah kuzum başka şans yokGaptanımmmm başarılar dilerim hepsinden AA alasın İnş
Bari bugünlük spor yapın da kaptana manevi destek olsunGaptanımmmm başarılar dilerim hepsinden AA alasın İnş
Ben bi 2 bin yaparım kaptanım icinBari bugünlük spor yapın da kaptana manevi destek olsun
Ayy sen iyi olda kuzum yeter ki kötü hissetmiyim sora yürüdün diye kendimiBen bi 2 bin yaparım kaptanım icin
Kaptanım icinse yormazÇok yormasın seni
Bana versene onu sana lazm değilseH M kuzum, basarilar dilerim
1 haftadir yatagin altinda tozlanan yurume bandini cikardim. Yuruyorum senin icin
Ahahhaha kaptanım kıyamıyordu banaAyy sen iyi olda kuzum yeter ki kötü hissetmiyim sora yürüdün diye kendimi
Gozumun önünde olmayinca unuttumBana versene onu sana lazm değilseya ben bugün hiç yuruyemedim bugün geçsin de inşallah yarın devam. Teşekkür Ederim canım