- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Evet canim 10yasimdan beri varEvet yapar. Eklem romantizmaniz mi var?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim 10yasimdan beri varEvet yapar. Eklem romantizmaniz mi var?
İkizler kovayı kovalar ikizi begenmemezlik edemez bak aklıma burhan geldi
Çok yorma yavaş yavaş artırVucudum aliskin canim ama nedense eklem romatizmasindan yaparmi emin degilim hemen şişme yapiyor
O yapabilirEvet canim 10yasimdan beri var
Gecmis olsunEvet canim 10yasimdan beri var
İkizler fırtınası Rabbim muhabbetinizi bozmasın inşallahGelinimiz kova biz iyi anlaşırız,hatta abimde ikizler
Yapar, benim fmf te romatizmal hastalik doktor yorulunca bacak agrisi sisme oluyomu der. Benimde dun cok agridi bi yandan da hamlik var tabi :)Vucudum aliskin canim ama nedense eklem romatizmasindan yaparmi emin degilim hemen şişme yapiyor
Sagol canim,bu ara bi ara vereyim baktim duzeliyo gene yaparim hem ev hem cocuk hem spor yoruyoYapar, benim fmf te romatizmal hastalik doktor yorulunca bacak agrisi sisme oluyomu der. Benimde dun cok agridi bi yandan da hamlik var tabi :)
Evet tek cozum dinlenmek, gecene kadar bekle bakalimSagol canim,bu ara bi ara vereyim baktim duzeliyo gene yaparim hem ev hem cocuk hem spor yoruyo
Bayadir yuruyorum arti spor agar geldi belkideEvet tek cozum dinlenmek, gecene kadar bekle bakalim
Olsun yaparsın biraz hareketleBenim daha 3binlerde simdi baslayabildim, lahana sardik yürüyemedim bugun
Aha boyle bakiyorum
Eşim yarından sora gunduzleri evde bukadar ritmi yakalamam zor olur yarın bide bı suru isim var bukadar yapmam sanırım.Aha boyle bakiyorum
Bakma sen ona sıyırmışAha boyle bakiyorum
aşkolsunnnBakma sen ona sıyırmış