- 16 Ağustos 2010
- 293.105
- 603.059
- 43
Bakarız yaAma merak ediyorum sadece.. kendimi tarif yaparken bulmak istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakarız yaAma merak ediyorum sadece.. kendimi tarif yaparken bulmak istemiyorum
İkizlerin ruhu iste.. hemen veririm diyen hem alırım diyenBunu aslında onların göndermesi lazım
Sen beni beğenmiyor musun doğru söyleİkizlerin ruhu iste.. hemen veririm diyen hem alırım diyen
Kategori ne zaman aciklaniyor sahiBakarız ya
Ne sordun çiçeğimKeske soruma cevap verseydiniz
1 AralıkKategori ne zaman aciklaniyor sahi
Buydu ama neyseH M sana sorayım ben agir sporlar yapinca arka baldirlarim ve bileklerimden asasi şişiyo sende yada burda olan kisiler varmi
Bende ağrı oluyor.Ama gün içinde geçiyorÇok yürüyüp uzanınca ,kalktığımda yürüyemiyorumBuydu ama neyse
Kaslarim çok sisiyo ve bu beni rahatsiz ediyo ödem gibi biseyBende ağrı oluyor.Ama gün içinde geçiyorÇok yürüyüp uzanınca ,kalktığımda yürüyemiyorum
İkizler kovayı kovalar ikizi begenmemezlik edemez bak aklıma burhan geldiSen beni beğenmiyor musun doğru söyle
Ben agir crossfit yaptim ama hic oyle birsey yasamadimKeske soruma cevap verseydiniz
Valla görmemişimBuydu ama neyse
Eklem yerlerim sisiyo 2gun sonra anca kendine geliyoBen agir crossfit yaptim ama hic oyle birsey yasamadim
Alışkın değil mi yani ilk defa mı bu kadar spor yapıyorsunKaslarim çok sisiyo ve bu beni rahatsiz ediyo ödem gibi bisey
Zaten hemen yuruyuse yada agir spora baslamam biliyorum takimdada spor yaptikca kilo veremiyodumValla görmemişim
Bende ayakta oluyor biraz esneme egzersizleri telafi ediyor ama ayak egzersizleri yap çok iyi geliyor. Bide ayakkabısız yürümek de direk ağrıtıyor biraz
Vucudum aliskin canim ama nedense eklem romatizmasindan yaparmi emin degilim hemen şişme yapiyorAlışkın değil mi yani ilk defa mı bu kadar spor yapıyorsun
Bu sadece spor ile mi oluyor?Eklem yerlerim sisiyo 2gun sonra anca kendine geliyo
Esneme hareketleri olmadan aslında sakıncalı spor.. önce isinmali esnemelo biraz.. hafif derecede de yapilirZaten hemen yuruyuse yada agir spora baslamam biliyorum takimdada spor yaptikca kilo veremiyodum
Evet yapar. Eklem romantizmaniz mi var?Vucudum aliskin canim ama nedense eklem romatizmasindan yaparmi emin degilim hemen şişme yapiyor