- 28 Ağustos 2020
- 8.250
- 36.091
Anladım canım, ben akıllı saatle sayıyorum. O da sürekli takılı olmuyor. O yüzden ayırt edebiliyorum. Telefonla mümkün olmaz tabi.Canim tempolu yuruyusumuz ayri zaten telefon cebimizde gezdigi icin mecbur sayiyo yapicak birsey yok suan 40dk dir tempolu yuruyorum
Bir satim bile yok anliyormusun hadi gulumseAnladım canım, ben akılla saatle sayıyorum. O da sürekli takılı olmuyor. O yüzden ayırt edebiliyorum. Telefonla mümkün olmaz tabi.
Zayıflamayı kafama taktığımda yaktığım kaloriyi görmek için almıştım ben de. Gaza getiriyor insanıBir satim bile yok anliyormusun hadi gulumse
Olur canim gene verirsinZayıflamayı kafama taktığımda yaktığım kaloriyi görmek için almıştım ben de. Gaza getiriyor insanıgüzel kilo vermiştim ama gebelikle elveda dedim
Amin inşallahOlur canim gene verirsin
Saglikla bebegin dogsunda ilk once
Say sayy ayak yuruyorsa her türlü adımdırBen onları hiç saymıyorum normalde, belli bir tempoda yürünmediği için egzersiz verilerine katmıyorum ama siz ekliyorsanız ben de sayarım bundan sonra
Canimm nasılsınTelefon ne kadar cevirirse
Daha birkaç defa daha wc ye falan gidersin pes etmeBenden pes.. bugünkü adımlar bitti
Kac yaptinBenden pes.. bugünkü adımlar bitti
Aşkolsun ben dışarda yürüdüm hemen hemen hepisini birazda evde iş güç egzersiz yaptımDaha birkaç defa daha wc ye falan gidersin pes etme
Kaç yürüdün kaç?Aşkolsun ben dışarda yürüdüm hemen hemen hepisini birazda evde iş güç egzersiz yaptımwcye telefon goturmuyorum canim
PissssMerak iyidir heyecan katar akşam 9 da dicem
Ben kaçtımPissss
Yürüdüm ben bugün bandıma çıkmadım hava aliyim diye dışarda yürüdüm ama belli bi saat varmı bildirim için gün bitmesi daha iyi sanki net rakam için dimi@teolog8579 nerdesin?
Nurov
Delirtiyor listedesiniz hafiften yürüyün bebeler yorulmasin hamile yarismacilarimiz
12ye kadar vakit var canimYürüdüm ben bugün bandıma çıkmadım hava aliyim diye dışarda yürüdüm ama belli bi saat varmı bildirim için gün bitmesi daha iyi sanki net rakam için dimi
Tememdir o zaman yatmaya yakın gönderiyim madem12ye kadar vakit var canim
İyi diyelim iyi olsun en azından artık işlerimi yapmaya başladım şükür sen nasılsınSay sayy ayak yuruyorsa her türlü adımdır
Canimm nasılsın