- 8 Haziran 2013
- 56.174
- 149.152
Alev almış ne yanması akşama kadar kaç olur buEki Görüntüle 2725841
Hadi ozamannnn
Ne bekliyorsun
Yürü ozaman..
Ne bekliyorsun..
Benden günah gitti yaaaaan ozaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alev almış ne yanması akşama kadar kaç olur buEki Görüntüle 2725841
Hadi ozamannnn
Ne bekliyorsun
Yürü ozaman..
Ne bekliyorsun..
Benden günah gitti yaaaaan ozaman
Afiyet olsun bizeSen iç kuzum brokoliyi bende karnibahar var birak yesin şisko börekleri
Listelere muhteşem bir giriş yapmak istiyorum ondan yani yoksa evde şöyle bir turlamam kafadan 7000Kaptanlar böyle olmazki ama ya 1hafta yapmamak demek yeniden hamlamak demek
Ayaklarım biraz yanıyor sankiAlev almış ne yanması akşama kadar kaç olur bu
Kaç metrekare ev acabaListelere muhteşem bir giriş yapmak istiyorum ondan yani yoksa evde şöyle bir turlamam kafadan 7000
Detaylarda boğulmasak oğlum beni koşturur durur işte öyle 7binnKaç metrekare ev acaba
7 bin şöyle bı nasıl atılır ki baya bi yurumen lazım.. bence şoyle bı dolan yinede hareket harekettir kolayda oluyormus bak
Yürüyüş heryerde yürüyüştür canimKızlar gün içinde evde odadan odaya yürüdüklerinizi de mi sayıyorsunuz?
Ben onları hiç saymıyorum normalde, belli bir tempoda yürünmediği için egzersiz verilerine katmıyorum ama siz ekliyorsanız ben de sayarım bundan sonraYürüyüş heryerde yürüyüştür canim
Sabahın köründe 15 bin yapan sensin Niye olmasın?Çok tatlı ya
Valla oluyor hızımız alamazdimda alaym dedim
30 binmi
Canim tempolu yuruyusumuz ayri zaten telefon cebimizde gezdigi icin mecbur sayiyo yapicak birsey yok suan 40dk dir tempolu yuruyorumBen onları hiç saymıyorum normalde, belli bir tempoda yürünmediği için egzersiz verilerine katmıyorum ama siz ekliyorsanız ben de sayarım bundan sonra
Kızlar gün içinde evde odadan odaya yürüdüklerinizi de mi sayıyorsunuz?
Gecmis olsun canim nasil oldun daha iyi misinTelefon ne kadar cevirirse
Göğüsteki sıkıntı geçmedi asist verdi doktor ama sokulmedi bir türlü imsallah o da geçerse problem kalmayacak herşeyin üstüne birde regl oldum dünGecmis olsun canim nasil oldun daha iyi misin
Hastayken regl hic cekilmiyor yaaGöğüsteki sıkıntı geçmedi asist verdi doktor ama sokulmedi bir türlü imsallah o da geçerse problem kalmayacak herşeyin üstüne birde regl oldum dün
Aç karnına hiç tartilmadim ama dün regl de oldum tok karnına 82.3 çıktım bir araHastayken regl hic cekilmiyor yaa
Iyiles de kilo verirsin her zamanAç karnına hiç tartilmadim ama dün regl de oldum tok karnına 82.3 çıktım bir ara
Yemek de yiyemiyorum bu yiyememis halim bu arada