Yatana kadar iş bitmiyor ki.. çay Faslı var bideBende kahve icicem anca bugun cok is yaptim yarinda pazar var market derken is cok
Keske demleyip oneme koyan olsaYatana kadar iş bitmiyor ki.. çay Faslı var bide
Hiç getirmediler miKeske demleyip oneme koyan olsa
Kizim calisiyo gece 12ye kadar evde olunca kahvemi falan o yapiyodu ama simdi oda evde yokHiç getirmediler mi
Maşallah çalışan kizinmi varKizim calisiyo gece 12ye kadar evde olunca kahvemi falan o yapiyodu ama simdi oda evde yok
19 yasinda canimMaşallah çalışan kizinmi var
Kaç yaşında
Maşallah maşallah küçük kizinmi var bide19 yasinda canim
Oglum 14 minik 2yasina gircek araliktaMaşallah maşallah küçük kizinmi var bide
İyi yürüyor spora zaman ayiriyorsunuz vallaOglum 14 minik 2yasina gircek aralikta
Geçen seneden beri canim 6.takimdayim 85kilodan indim ama genede koruyorum kilomu 68 69 gibi 65 olmak istiyorum ama bazen yemek yiyorum olmuyoİyi yürüyor spora zaman ayiriyorsunuz valla
Allah bağışlasın
Ah o yemek yemek..Geçen seneden beri canim 6.takimdayim 85kilodan indim ama genede koruyorum kilomu 68 69 gibi 65 olmak istiyorum ama bazen yemek yiyorum olmuyo
Islerimi toparlayip spora vakit ayirmaya calisiyorum bazen gene hic yapmiyorum
Ilk once sen söleeeYaptiniz mi 30 bin
Yarisini anca yaptimIlk once sen söleee
Benimde 20bine az kaldi bitsin yeter kahve iciyimYarisini anca yaptim
Neyse burda daha saat 18.12
Vaktim cok. Cocuklar 1 saate uyusunda deli gibi adim atayim
Keyif kahveniz simdiden afiyet olsunBenimde 20bine az kaldi bitsin yeter kahve iciyim
Tebrikler canım sözünü tuttun için teşekkür ederimÖhöm öhöm ben bugün nevresteciğim için yürüdüm verdiği ödevi yaptım 5001 olunca oldugum yere oturdum teşekkür ederimNevreste
Benim bugün 10 bin ancak olurYaptiniz mi 30 bin