- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Haftalik yapacagiz dun basladikHaftaya gelsem olur mu kaptanım ? Haftalık galiba yarış değil mi ?
Bu hafta biraz yorgunum yatış moduna aldım kendimide
yoruldun misafirlerden dinlen haftaya bol bol yürürüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftalik yapacagiz dun basladikHaftaya gelsem olur mu kaptanım ? Haftalık galiba yarış değil mi ?
Yaaaaa ben nediyom sen nediyon kaptan kaptana yardim yasakHaftalik yapacagiz dun basladik
yoruldun misafirlerden dinlen haftaya bol bol yürürüz
Tamam kaptan kaptana yasak olabilir baska acidan yardim ederim ortak noktalarimiz varYaaaaa ben nediyom sen nediyon kaptan kaptana yardim yasak
Bende daha baslamaidm ama benim kadar adim atmışsın senden de iyi rakip olurValla 1 haftadır 8 kişi misafir ağırladım enkazın enkazım
Yattığımın kanıtı 1000 adım atmışım
Eki Görüntüle 2725854
Bizim kaptanlar tirtValla 1 haftadır 8 kişi misafir ağırladım enkazın enkazım
Yattığımın kanıtı 1000 adım atmışım
Eki Görüntüle 2725854
10binden aşağısını bildirmem bileBende daha baslamaidm ama benim kadar adim atmışsın senden de iyi rakip olur
Tamam kaptan kaptana yasak olabilir baska acidan yardim ederim ortak noktalarimiz var
Yaaaa ne 10bini kaptanim burda 20binlerden bahsediyoruz
O bilir benim hem konusup hem kahve icip yurucegimiBen E Elif_Eylul ü oyalarım sen yürü canım
Anlaşıldı ben dinleneyimm işteYaaaa ne 10bini kaptanim burda 20binlerden bahsediyoruz
Ona yetisemem ki 23 bin adim atti dünBen E Elif_Eylul ü oyalarım sen yürü canım
Sen dinlen ozamanAnlaşıldı ben dinleneyimm işte
Teşekkür ederim
Bence bu durumda sen normal değilsin 35 derkenKiz sen kafayimi yedin aksama ne yapcan sen 35 mi
Kaptanlar böyle olmazki ama ya 1hafta yapmamak demek yeniden hamlamak demekHaftaya gelsem olur mu kaptanım ? Haftalık galiba yarış değil mi ?
Dahami üstünü soylemem gerekiyoTeşekkür ederim
Bence bu durumda sen normal değilsin 35 derken
Kaptanlar böyle olmazki ama ya 1hafta yapmamak demek yeniden hamlamak demek
Anldik 1.cisin sen yarin kalkamazsan sorcam ben sanaTamam bugün 1nci benim boşuna yorulmayin dinlenin siz yarın duruma göre sıramı evririm
Anldik 1.cisin sen yarin kalkamazsan sorcam ben sana