- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Aynen öyle canımSeninki engelli maraton olur işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle canımSeninki engelli maraton olur işte
Yarım paket galeta bitirmisim yürürken, mutfağı rotadan cikarmam lazım.simdide çayla börek yorgunluğun üstüne iyi geldivallaaaa iyi fikirmiş
Anammmmm sen naptin verdigini aliyomusun,aldigini veriyomusunYarım paket galeta bitirmisim yürürken, mutfağı rotadan cikarmam lazım.simdide çayla börek yorgunluğun üstüne iyi geldi
Yürüyüş yapanlardan menude mi istesekYarım paket galeta bitirmisim yürürken, mutfağı rotadan cikarmam lazım.simdide çayla börek yorgunluğun üstüne iyi geldi
Yürümek iştah açar diye konunun başına büyük harflerle yazmak lazımAnammmmm sen naptin verdigini aliyomusun,aldigini veriyomusun
Terki diyar ederim buralarıYürüyüş yapanlardan menude mi istesek
Bencede bu ne yururken hadi ben kahve iciyomda borek ne yawwwwYürüyüş yapanlardan menude mi istesek
Temizlik yapıyorum 3 bin bile olmadı daha
Neyse ki burda kilo verme yarismasi yokTerki diyar ederim buraları
Kahve demisken kahve yapayim yineBencede bu ne yururken hadi ben kahve iciyomda borek ne yawwww
Aman Allahim neler goruyorumYarım paket galeta bitirmisim yürürken, mutfağı rotadan cikarmam lazım.simdide çayla börek yorgunluğun üstüne iyi geldi
Ispanaklı el açmasıBencede bu ne yururken hadi ben kahve iciyomda borek ne yawwww
Kaptanciğim sendemi burdaydinAman Allahim neler goruyorum
Listeden cikarmasaydin keskeAman Allahim neler goruyorum
Çok şükürNeyse ki burda kilo verme yarismasi yok
Deme kız canım çektiIspanaklı el açması
O günlerin acısını çıkarıyorumListeden cikarmasaydin keske
Börekleri götürüyor simdi :)))
Elimde yesil cay var birazdan kahveye gecicemKahve demisken kahve yapayim yine
Yanında çay misss,kalk yap kız nolcakDeme kız canım çekti