- 16 Ağustos 2010
- 293.102
- 603.049
- 43
Olmazsa bizi geçemezsinEki Görüntüle 2725794
30 bin olurmuki cixx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmazsa bizi geçemezsinEki Görüntüle 2725794
30 bin olurmuki cixx
İnşaallah canımDegisim olmustur bence ölçülerde
Yaparlar bence. Baksana. Hatta sende yaparsin. Daha bu saat de 18bin30 a gerek yok ya alt kademede duralım aldırma sen onlara hergun nerdeee 20 bin yapcekler
Yook yokk yapamam cidden ben smdi bide egzersiz yapicam ama adımsayar almıyorum yanımaa.. yeter bugunluk saldım çayıra artıkYaparlar bence. Baksana. Hatta sende yaparsin. Daha bu saat de 18bin
Mesai öncesi 30dk yurudum.
Mesai sonrasida 30dk yuruyeyim diyordum. Ama 2saat yurusem anca yetisirim ben.
Eki Görüntüle 2725794
30 bin olurmuki cixx
Aynen yapamayız30 a gerek yok ya alt kademede duralım aldırma sen onlara hergun nerdeee 20 bin yapcekler
Olsun belki böyle daha fazla gaza gelir sürekli sporu ertelememPek normal sayılmayız
Gece bir yandan dizi izliyorum,telefon elimde soru çözüyorum,arada kkya bakıyorumAman allahımm neler yapmıssınız siz böyleee bi kontrol edeyim dedim gördüklerime inanamadım hiç durmadan yürüyorsunuz anlaşılaaaan
Biraz fazla yürümüşlerAman allahımm neler yapmıssınız siz böyleee bi kontrol edeyim dedim gördüklerime inanamadım hiç durmadan yürüyorsunuz anlaşılaaaan
Birbirimizi gaza getireceğiz.1 hafta öncesine kadar günde 500 adım atıyordumOlsun belki böyle daha fazla gaza gelir sürekli sporu ertelemem
Oda güzel dün ben hiiiç bir yere gitmedim evdeydım hep normal sıradan seyleri yaptım ve 2000 civarı adım oldu istatistiğinizi düşürürmüşüm girsemde ahahahBiraz fazla yürümüşler
Ben 8 bin adimi zor attim dun
Biz evde yürüyoruzOda güzel dün ben hiiiç bir yere gitmedim evdeydım hep normal sıradan seyleri yaptım ve 2000 civarı adım oldu istatistiğinizi düşürürmüşüm girsemde ahahah
Olsun 2000 adim da guzelOda güzel dün ben hiiiç bir yere gitmedim evdeydım hep normal sıradan seyleri yaptım ve 2000 civarı adım oldu istatistiğinizi düşürürmüşüm girsemde ahahah
Gece bir yandan dizi izliyorum,telefon elimde soru çözüyorum,arada kkya bakıyorum
Biz her şeyi yaparız ,zaman ayıralım yürümeyeYaaa nevresteciğimm hrpsini bir arada yapabilmen alkışlanacak durum cidden tebrik ediyorum sizii
Evet işe falan gittiğiö günler bazen yürüyerek fln geldiğimde oluyor 10 bin adım falan ama hep mutemadiyen yapamıyorum biraz maymun iştahlılık var diyorum bende heraldeOlsun 2000 adim da guzel
Adim gecmisine baktim 200 adim attigim gunlerde olmus hic yoktan iyidir bugun 2500 olur artırırsın
Amacimiz gunluk hareketimizi artirmak
En guzel en rahat yapılacak aktivite aslında dimi doğru diyosunBiz her şeyi yaparız ,zaman ayıralım yürümeye