Haftada kac saat spor yapiyorsunuz?

AdrianaLimaa

bilsen kac kurbaga optuk!
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
1.584
10
1 ay aradan sonra haftada 8 saat spor yapmayi planliyorum kizlar bu 2. haftam. cok mu olur az mi olur bilmiyorum ama hedefim gobek yaglarimdan duzenli sporla kurtulmak. Sizler kac saat yapiyorsunuz?

6 gun gunde 40 dk haftada 4 saat mı oluyo okadar spor yapıorm
kılo verme nıyetınde degılım sadce formumu korumak ıcın yapıorum ama cokta yıyorum
sen dıyet yaparsan gunde 1 saat gercek spor yeterlı olur

6 gun gunde 40 dk haftada 4 saat mı oluyo okadar spor yapıorm
kılo verme nıyetınde degılım sadce formumu korumak ıcın yapıorum ama cokta yıyorum
sen dıyet yaparsan gunde 1 saat gercek spor yeterlı olur

diyette sikinti yasiyorum hep sekeri kesemedigim icin. Asiriya kacmadan yemeye calisiyorum bende. hadi ogle aksam yemekleri neyse de kahvaltiyi recelsiz yapamiyorum. yemedigim zaman da bigun geliyo tatliya saldiriyorum yapcak bisey yok:KK50:

diyette sikinti yasiyorum hep sekeri kesemedigim icin. Asiriya kacmadan yemeye calisiyorum bende. hadi ogle aksam yemekleri neyse de kahvaltiyi recelsiz yapamiyorum. yemedigim zaman da bigun geliyo tatliya saldiriyorum yapcak bisey yok:KK50:

1 kasık bal ye tatlım 1 gun arayla kahvaltı sorun degıl

1 kasık bal ye tatlım 1 gun arayla kahvaltı sorun degıl

:) tamam canim denicem bu sabah masada cesit cesit recel ve peynirden baska birsey yoktu resmen. cok duskunuz ailecek sekere :KK9: ama 3 kilo vermisim spora basladigimdan beri simdilik cok iyi gidiyo daha verirsem cok zayif olcam aman boyle kalsin :KK15:

:) tamam canim denicem bu sabah masada cesit cesit recel ve peynirden baska birsey yoktu resmen. cok duskunuz ailecek sekere :KK9: ama 3 kilo vermisim spora basladigimdan beri simdilik cok iyi gidiyo daha verirsem cok zayif olcam aman boyle kalsin :KK15:

3 kılo pek bısı degıl yarısı sudur onun kısa surede alırsın
sen spora dewm et yedıklerıne de oyle
tatlı herkes sever ama dew gbı bı recellı ekmek yıcegıne bı lokmaya 1 cay kasıgı sur kahvaltının sonunda yetrlı olur
hhe ama kılo wermıcem dıosan ıstedgın gbı ye spor yaptıktan sonra bısı olmaz ben gecenın bı vaktı ıstısnasız her aksam catlarcasına tatlı borek vs yıorm gram almıorm kılo werdım bnde 1 aydr koruma surecındeyım

3 kılo pek bısı degıl yarısı sudur onun kısa surede alırsın
sen spora dewm et yedıklerıne de oyle
tatlı herkes sever ama dew gbı bı recellı ekmek yıcegıne bı lokmaya 1 cay kasıgı sur kahvaltının sonunda yetrlı olur
hhe ama kılo wermıcem dıosan ıstedgın gbı ye spor yaptıktan sonra bısı olmaz ben gecenın bı vaktı ıstısnasız her aksam catlarcasına tatlı borek vs yıorm gram almıorm kılo werdım bnde 1 aydr koruma surecındeyım

51 - 52 arasi ideal kilom kilo vermek istemiyorum ama gobegim oturdugum zaman kat kat oluyo 8 kilo verdim daha sonra o yaglar gitmedi sporla gider umarim:KK50:

X