• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftada kaç kez...

kk_kk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
210
74
43
35
Kızlar 10 yıllık evliyim 3 kızım var. 30 yaşındayım. Sizce haftada 5 6 kez ilişkiye girmek normalmi. İlişkinin 2 saat kadar sürmesi... Böyle olan varmı. YOKSA BİZ ANORMALMİYİZ...

Kızlar 10 yıllık evliyim 3 kızım var. 30 yaşındayım. Sizce haftada 5 6 kez ilişkiye girmek normalmi. İlişkinin 2 saat kadar sürmesi... Böyle olan varmı. YOKSA BİZ ANORMALMİYİZ...

Iliski sıklığı arttikca istek de artarmis diye duymustum. Mesela hayat kadinlari iliskiye az girdiklerinde dayanamiyorlarmis, kendilerini tatmin ediyorlarmis falan filan.
Yani bence normalsiniz.
Bu sorun mu size göre?
Anlayamadim acikcasi..

Eşim bana soruyo hep. Acaba bizim gibi mi herkes bir anormallik var mı diye. O yüzden merak ettim

9 yıllık evliyim iki kızım var . Bazen haftada iki bazen 3 değişiyo hergün yaptığımız bile oluyo.eşim çok geç boşalıyo 45 dakkayı bulduğu oluyo bazen. Napalım alıştık artık;))

Back
X