• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haftada beş gün ev işlerine yardımcı bayan

İSTANBUL HALKALI ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR.. KOMPLE DETAYLI TEMİZLİK CAM KAPI PENCERE MUTFAK DOLAPLARI BANYO İLGİLİ GÜVENİLİR AİLELERDEN ACİLLL CEVAP BEKLİYORUM ...HEMEN GİDEBİLCEĞİM İŞLER ARIYORUM

Mrblar ev işlerine yardim icin bir bayana ihtycm var istanbul şişlide oturuyorum su an 20haftalik hamileyim 15gunde bir istiyorum ama cocuknolduktan sonra 5yarim gun dusunuyorum ilgilenenler olursa gorusebiliriz

Mrblar ev işlerine yardim icin bir bayana ihtycm var istanbul şişlide oturuyorum su an 20haftalik hamileyim 15gunde bir istiyorum ama cocuknolduktan sonra 5yarim gun dusunuyorum ilgilenenler olursa gorusebiliriz
merhaba bende gündelik temizliklere gidiyorum şişlide her hafta gittiğim aile var ne temizlik ne güven konusunda kesinlikle sıkıntı yaşamayız

Merhaba bayanlar
Bahçeşehir merkezde 7.30-12.30 arası haftanın 5 günü çalısacak ev işi yemek ütü temizlik yapıcak yardımcı arıyorum.Aile yanına sigara içmeyen Güvenilir ve uzun süre çalısmak isteyen varsa mail atabilir.pltdeniz@yahoo.com
ücret 700tl

Haftada 3 yada 5 yarım gün ev işleri için yardımcı arıyorum.Evin temizliği ve düzeni sağlayacak,bizi toparlayacak biri.2,5 yaşında bir oğlum var.Artık yoruldum ve yetişemiyorum. İlgilenenler minikkuzey@gmail.com a mail atarsa iletişim kurabiliriz.

Bu arada Anadolu yakası Ataşehir,Göztepe,Bulgurlu civarına yakın olanlar ulaşırsa sevinirim

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

Merhabalar Bahçeşehir de haftanın beş günü sabah 9.00 ile 17.30 arası ev işlerine ve çocuk bakımına yardimci olacak bir yardimci arıyorum ucret:1300 tl irtibat 5330398214

merhaba iyi günler pratik temiz ve elim hızlıdır . 25 yasındayım tecrübem var evlere temizliğe gitmek istiyorum gündelik yada haftada 1 2 gün de olur duruma göre konusulur.güvenilir iyi insanlarla calısmak istiyorum.avrupa yakası tercihimdir.ihtiyacı olanlar ulasabılırler.
Merhaba, telini yazar mısın?

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

Merhaba hanimlar,, istanbul pendik kurtkoyde oturuyorum. Gundelik olarak ev islerine yardim edecek bir bayan ariyorum. bebek oldugu icin yetisemiyorum. Acilen yarin ya da cunartesi gelebilecek daha sonra da haftada bir gun duzenli olarak gelebiledek birini ariyorum. Tavsiyeleriniz olursa sevinirim.

Merhaba hanimlar,, istanbul pendik kurtkoyde oturuyorum. Gundelik olarak ev islerine yardim edecek bir bayan ariyorum. bebek oldugu icin yetisemiyorum. Acilen yarin ya da cunartesi gelebilecek daha sonra da haftada bir gun duzenli olarak gelebiledek birini ariyorum. Tavsiyeleriniz olursa sevinirim.
Merhaba birini bulamadiysaniz ben ilgileniyorum kurtkoyde oturuyorumm...

merhaba Beylikdüzü Büyüksehir mahallesinde oturuyorum haftada 5 gün yarım gün veya tam gün gelecek ev işlerinde ve yemek de yardımcı bayan arıyorum 1 çocuğum var okula gidiyor.Saat 17:40'da servisten iniyor onu karşılayacak (ben saat 19:00^da eve geliyorum,yaklasık 1,5 saat cocukla duracak:bu arada babaanne ve dede arka sokakta oturuyor onlarda cocugu alıp oynatabilir yemegini yedirebilir cocuk pek iş yaratmıyor. Ev işlerine yetişemediğim için yardımcıya ihtiyacım var Evimizin insanı olacak kendi evi gibi görecek evin düzenini sağlayacak sakin temiz titiz ve güvenilir bir yardımcı arıyorum .Özelden mesaj atabilir ekingok@hotmail.com adresine mail atılabilir

Ümraniye Üsküdar Bostancı Kadıköy Maltepe cevresınde haftada bır ıkı gun gidebılecegım ev işi arıyorum ıhtıyacı olanlar mesaj atabılır

Merhaba, Çekmeköy Taşdelen de oturuyorum.20 haftalık hamileyim. Haftada 5-6 gün yarım gün gelebilecek ev işlerine yardımcı bayan arıyorum. Hemen işe başlayabilir. Sigara içmeyen tercihimdir.

Merhaba İzmir'de oturuyorum günlük temizliğe gidiyorum işim iyidir memnun kalacağınızdan eminim ilgilenenler bana ulasabilir

Merhaba. Ankara Göksu Mah. civarında oturan küçük çocuğu olmayan ve sigara içmeyen ev işlerine yardımcı arıyorum.

Merhabalar, ben İstanbul Bahçeşehirde oturuyorum. Haftanın 5 günü evin bütün işlerini yapıcak, evi kendi evi gibi benimseyecek, güvenilir bir bayan arıyorum. kendim çalışmıyorum, evdeyim, yemekleri ben yapıyorum. Çocugumuz yok, iki kişilik bir aileyiz. İlgilenenler mesaj ve mail atabilirler.berfu08@gmail.com

Merhaba acıbademde haftanın 3 yada 5 günü yarım gün ev işlerine yardımcı kadın arıyorum. 3 kişilik çekirdek bir aileyiz :) ilgilenenler mesajla ulaşırlarsa çok sevinirim

Back