Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bende gündelik temizliklere gidiyorum şişlide her hafta gittiğim aile var ne temizlik ne güven konusunda kesinlikle sıkıntı yaşamayızMrblar ev işlerine yardim icin bir bayana ihtycm var istanbul şişlide oturuyorum su an 20haftalik hamileyim 15gunde bir istiyorum ama cocuknolduktan sonra 5yarim gun dusunuyorum ilgilenenler olursa gorusebiliriz
Peki ozaman goruselim ozeldenmerhaba bende gündelik temizliklere gidiyorum şişlide her hafta gittiğim aile var ne temizlik ne güven konusunda kesinlikle sıkıntı yaşamayız
Merhaba, telini yazar mısın?merhaba iyi günler pratik temiz ve elim hızlıdır . 25 yasındayım tecrübem var evlere temizliğe gitmek istiyorum gündelik yada haftada 1 2 gün de olur duruma göre konusulur.güvenilir iyi insanlarla calısmak istiyorum.avrupa yakası tercihimdir.ihtiyacı olanlar ulasabılırler.
Merhaba birini bulamadiysaniz ben ilgileniyorum kurtkoyde oturuyorumm...Merhaba hanimlar,, istanbul pendik kurtkoyde oturuyorum. Gundelik olarak ev islerine yardim edecek bir bayan ariyorum. bebek oldugu icin yetisemiyorum. Acilen yarin ya da cunartesi gelebilecek daha sonra da haftada bir gun duzenli olarak gelebiledek birini ariyorum. Tavsiyeleriniz olursa sevinirim.