Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerde oturuyosunuz evli misiniz? Haftada 2 yada 3 gün yardımcıya ihtiyacım var .
Evde ki her türlü işten sorumlu olup kendi evi gibi eksiği görüp iş yapabilcek ,evin insanı olcak karşılıklı anlaşmaya önem veren çocuk sevgisi olan birini arıyorum .Başakşehire yakın yada tek vesaitle gelmesi avantaj. 2 oğlum var biri bebek. Kendim evde olduğum için çocuk bakımı olmıycak fakat gerektiğinde servisten karşılama yada kısa süreli ilgilenme olabilir. İlgilenen olursa görüşebiliriz.
Ben de temizlik için arıyorum gündelikçi gibi değil, haftada 3 gün olacağı için hangi işler gerekiyosa o yapılacak. Tel verirseniz görüşelim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba caldıramıyorumda benı arıyabılırmısınızBen de temizlik için arıyorum gündelikçi gibi değil, haftada 3 gün olacağı için hangi işler gerekiyosa o yapılacak. Tel verirseniz görüşelim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba caldıramıyorumda benı arıyabılırmısınız
Merhaba arkadaşlar ben Üsküdar camlicada oturuyorum haftada 2 gün yardimci bayan arıyorum..güvenilir titiz samimi olabilecek birisi 2 oğlum var 4 ve 2 yaşında yetişemiyorum..ilgilenen olursa görüşmek isterim
Merhaba, ben ataköy 5. Kısımda oturuyorum. Haftanın 5 günü sabah 8 akşam 6 ev işlerine yardımcı bayan arıyorum. İlgilenen ya da tanıdığı olan var mı?İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim 0539 347 06 21 ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...