Canım ne yaptın,sanırım ablamla anlaşamadınız?Ben daha sonra tekrar sormadım ablama ama...Hayırlısı olsun
Canım o da başka kişilerle görüştü ama ,henüz başlamadı sanırım bir işe hala ...Mailden telefonunu yollamamışmıydı ,ben yine de özelden tekrar yolluyorum lazımsa eğer..Kolay gelsin canım...
Tamam canım,sevindim sizin için..umarım iyi olur..ben de sana teşekkür ederim..tatlım bu gün ablanla görüştük ve anlaştık ikimiz için de iyi olur inş. sana da teşekkürler iyi akşamlar...
Arkadaşlar merhaba,
Ben evime herhafta haftada 1 gün gelecek titiz, temiz ve işini savsaklamayacak, sigara kullanmayan,bir yardımcı arıyorum . Bana geri dönûş yapabilecek birileri var mı?
Arkadaşlar merhaba,
Ben evime herhafta haftada 1 gün gelecek titiz, temiz ve işini savsaklamayacak, sigara kullanmayan,bir yardımcı arıyorum . Bana geri dönûş yapabilecek birileri var mı?
arkadaşlar merhaba,
ben evime herhafta haftada 1 gün gelecek titiz, temiz ve işini savsaklamayacak, sigara kullanmayan,bir yardımcı arıyorum . Bana geri dönûş yapabilecek birileri var mı?
merhaba çekmeköyde oturuyorum haftada 6 gün yazın 10- 19 kışın 10-18 arası gelecek ev işlerinde ve yemek de yardımcı bayan arıyorum 2 çocuğum var biri okula gidiyor diğeri 1,5 yaşında ev işlerine yetişemediğim için yardımcıya ihtiyacım var ben evdeyim çocuklarımla ben ilgileneceğim evimizin insanı olack kendi evi gibi görecek evin düzenini sağlayacak sakin temiz titiz ve güvenilir bir yardımcı arıyorum şimdiki yardımcım taşındığı için böyle bir arayıştayım haziran sonu veya temmuz başı gibi işe başalanacak
Arkadaşlar merhaba,
ankara-çankayada oturuyorum eğitimli kültürlü güvenilir sevecen titiz biriyim.hafta içi her yaş grubu çocuk bakmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?