Arkadaşım özelime tel yazabilirsin görüşelim
merhabalarArkadaşlar merhaba,
Ben evime herhafta haftada 1 gün gelecek titiz, temiz ve işini savsaklamayacak, sigara kullanmayan,bir yardımcı arıyorum . Bana geri dönûş yapabilecek birileri var mı?
Arkadaşım özelime tel yazabilirsin görüşelim
Canım benim ablam da çekmeköy de oturuyor,işe de ihtiyacı var aslında..Bu tür işler de yaptı,çok dürüst,iyi niyetli biridir..Tabi burdan yazmakla olmaz ama tanışırsanız veya çalışırsanız zamanla görürsünüz..ben özelden yazamıyorum ama siz bana özelden yazabilirseniz tel veya mail adresi ona verebilirim..Ben de ankaradayım bu arada..Şartlarını görüşürseniz belki olur..Kolay gelsin size de..
Canım benim ablam da çekmeköy de oturuyor,işe de ihtiyacı var aslında..Bu tür işler de yaptı,çok dürüst,iyi niyetli biridir..Tabi burdan yazmakla olmaz ama tanışırsanız veya çalışırsanız zamanla görürsünüz..ben özelden yazamıyorum ama siz bana özelden yazabilirseniz tel veya mail adresi ona verebilirim..Ben de ankaradayım bu arada..Şartlarını görüşürseniz belki olur..Kolay gelsin size de..
nerede oturuyorsunuz acaba bende calısmak ıstıyorum ben umranıye dudulluda oturuyorum benım cıvarlarımda olursa cok sevınecegım
Tamam canım ablamın mailini veriyorum: xxxxxxxxtelefonunu isterseniz ordan verir..Canım sizin için de hayırlısı olsun...bende özelden mesaj atamıyorum henüz(( o yüzden ablanızın mail adresini verebilirmisiniz ordan görüşelim hayırlısı olur inş.
ok ablanıza tel. no mu mail atıyorumTamam canım ablamın mailini veriyorum: xxxxxxxxxx telefonunu isterseniz ordan verir..Canım sizin için de hayırlısı olsun...
Tamam,haber vereceğim ben de..Bu arada sizden ricam mesajınızdaki mail adresini silip düzenleme yapabilirmisinz?Herkese açık olduğu için ben de sileceğim şimdi..Rica etsem...ok ablanıza tel. no mu mail atıyorum
beni yarın arayabilir teşekkürler
Tamam canım ,yok senin suçun değil,ben de silemedim zaten..Ben de bilmiyordum bu arada..:44:Sorun değil,söylerim ben ,ona göre bir çaresi bulunur artık..yaa üzgünüm mesaj düzenleme sadece ilk yarım saatte yapılabiliyormuş ben de henüz gördüm yazdıklarını ve silemiyorum umarım bi sorun olmaz üzgünüm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?