Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Haftada 66 saat çalışacak bakıcının maaşı ne olmalı?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

gulminahira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2013
311
12
46
Adana
Arkadaşlar 4 yaşında ve 2 aylık kızım var.kızım 6 aylık olduğunda,büyük kızımla beraber (öğretmenim) okula gidip geleceğiz.anneye yardımcı bayan arayışımda kafama göre olmasa da yakın birini buldum.maaş olarak ne teklif etmeliyim,fikriniz var mı? kadın adı üstünde ''anneye yardımcı olacak:yarım gün okula gittiğimde bebeğe bakacak,eve geldiğimde ise ev işi,yemek,bebek vs hepsini beraber yapacağız,sabah8-akşam7,1gün izin.şu anki yardımcım öğretmenlik kazandı ve gidecek:(çok iidi,çok üzgünüm, yeri nasıl doldurulmaz:(

Son düzenleme:
Arkadaşlar 4 yaşında ve 2 aylık kızım var.kızım 6 aylık olduğunda,büyük kızımla beraber (öğretmenim) okula gidip geleceğiz.anneye yardımcı bayan arayışımda kafama göre olmasa da yakın birini buldum.maaş olarak ne teklif etmeliyim,fikriniz var mı? kadın adı üstünde ''anneye yardımcı olacak:yarım gün okula gittiğimde bebeğe bakacak,eve geldiğimde ise ev işi,yemek,bebek vs hepsini beraber yapacağız,sabah8-akşam7,1gün izin.şu anki yardımcım öğretmenlik kazandı ve gidecek:(çok iidi,çok üzgünüm, yeri nasıl doldurulmaz:(

merhaba
konunuzu okudum; yaşadığınız semte göre değişir bence, istanbul da olduğum için en az 1 200 tl den başlamakta ücretler. Bir de 66 saat yazmanız tuhaf çünki sabah 8 akşam 7 tam gün yapıyor. normal bir iş saati gibi yani.( memurluk hariç)

beylikdüzünde aynı şartlarda bir yardımcı en az 1000 tl ister

Selam , bence saat hesabı gitmelisin 3-4-5 tl nasıl istersen aylık264 saat çalışacak 4 versen 1056 tl yapar .
şuanki yardımcın ne kadar alıyor?

R udi nesi tuhaf geldş anlamadım.açık seçik olsun diye 66 saat yazdım.burda genelde (malatya) saatlik tutuyorlar yardımcı ya da bakıcıyı,çünkü herkesin akrabası bir işin ucundan tutuyor.mesela bebek bakan annesi ise,ona ev işi ve bebkte yardımcı olacak haftada 30 saatlik bir yardımcı bulunuyor.ya da haftada 2 gün oyun ablası vs..
Melka, istanbulda ne ucuz ki?burda 250m2 evin kirası (benim oturduğum ev) 450 tl , 300m2 evin kirası ise 550 tl.küçük ev yok burda.minibüs ücreti 1 tl,ekmek te 60 kuruş.pazara 20tl ile çıksan her şeyini alırsın harçlığın da kalır:) işte o yüzden istanbulda yardımcı/bakıcı fiyatlarının yüksek olması çok normal.ben 700 veriyorum,ama işe başladığımda arttıracağım yeni bakıcınınkini.nedeni de çoğu işin (yemek, wc temizliği,çocukların özbakımı) bana ait olması,kızım sadece yardımcı,ama işini severek ve ciddiye alarak yapıyor,ben ona kıyamıyorum,onu da bir ana doğurdu diye...burda dershane ücreti de 1000tl,yardımcı kızım maaşının 500tlsi ile dershanenin 2.taksidini ödedi.istanbulda dershaneler ne kadar acaba?
bebek prenses,hak yemek istemiyorum,ama bol keseden atmaya da niyetim yok açıkçası.piyasa ne ise 50tl çok verebilirim.dediğiniz uygun gibi ama ağır iş yapmayacak,sadece bebekle ve büyük kızımla arada ilgilenecek sevgiyle...zor iş olmaması lazım.ben bunları nasıl keyifle yapıyorsam,bu işi keyifle yapacak insan bence bu işi para için yapmaz,yapmamalı,3-5 kuruş fazla alıcam diye sevmediği işe evet dememeli.ha ,burda kasiyerlik,tezgahtarlık,tekstil maaşları en fazla 500 tl.bence çok az ama sanırım hayatın ucuz olmasından kaynaklı.
cevaplar için teşek...sevgiyle.

Son düzenleme:
Bakıcı maaşları il il ve bölge bölge değişir,ayrıca yaptığı ekstra işler,çalışma saat ve günleri,bakıcının eğitimi ve tecrübesine görede belirlenir,bende istanbulda bakıcıyım ve en son iyi bir ücretle ayrıldım ,ama sizin bölgenize göre iyi bir ücret bence ,burada dershane ücretleri 2000 _5000 tl arası değişiyor ve benim oturduğum bölgede kiralar 700 tl den başlayıp yükseliyor,saygılar.

merhaba canım,işlerinde kolaylıklar diliyorum,yatılı mı tamgün mü bakıcısınız merak ettim?öylesine... verdiğim rakam bana az gibi geldi ben de fikir istedim kul hakkı kalmasın diye.sizler de beni rahatlattınız.sağolasın.

merhaba canım,işlerinde kolaylıklar diliyorum,yatılı mı tamgün mü bakıcısınız merak ettim?öylesine... verdiğim rakam bana az gibi geldi ben de fikir istedim kul hakkı kalmasın diye.sizler de beni rahatlattınız.sağolasın.

ben haftanın 5 günü gündüzlü çalışıyordum ,part time da çalıştığım oldu ihtiyaç doğrultusunda,istanbulda hayat şartları bambaşka tabii,önemli olan bakıcıyla aranızdaki iletişim ,aldığı maaşı beğenmese zaten teklifinizi kabul etmezdi ,allah herkese gönlüne göre iş ve eleman nasip etsin,sevgiler.

selam...ıstanbulda ucretler farklı...semtıne gorede degısıyor bıde anlasmaya gore....ben atasehırde üçüz kızlarıma yardımcı abla buldum uç yıl oldu hala devam edıyoruz artık yuvaya basladılarda kendıne baska ıs arıyor... haftanın uç baze ıhtıyaca gore dort gun geldı onlarla oynadı yedırdı uyuttu tabı beraber yalnız ımkansız üçünü ama oynatmayı yalnız yaptı faalıyetlerı yalnız yaptı yedırmek gıydırmek uyutmak beraber sadece ıonlar uyuyunca utumu yaptı gıttıgım yerde onlarla ılgılendı ben gunluk ucret verdım gunluk 50 ve artı yol...sabah cok erken gelmedı cok acıl durumlar harıc aksamda kısın bes yazın altıda gıttı sabah on bazen onbırde geldı ..tek cocuk ayda bın lıraya gıdıyorlar anne ıle olunca mutlaka farklı olur ama anlasmaya konusmaya baglı...

Back