• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftada 6 gün yarım gelebilecek yardımcı bayan arıyorum

lale247

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2011
1.174
3
156
İstanbul
Yüksek riskli genelik geçirdiğim için yemek, bulaşık, çamasır, ütü vb. işlerle ilgilenecek yardımcı bayan arıyoruz. Yarım gün gelmesi yeterlidir. Evde 2 kedi ve doğacak bebek var..
Göztepe tarafındayız..

merhaba gorur gormez yazmak ıstedım daha onceden de tecrubem var yardımcı olmak ısterım eger numaranızı verırsenız ben yarın ogle saatleri de sizi ararım detayları konusuruz anlasabilirsek hemen baslayabilrim :) cevabınızı bekliyorum tesekkurler .

merhaba gorur gormez yazmak ıstedım daha onceden de tecrubem var yardımcı olmak ısterım eger numaranızı verırsenız ben yarın ogle saatleri de sizi ararım detayları konusuruz anlasabilirsek hemen baslayabilrim :) cevabınızı bekliyorum tesekkurler .

merhaba gorur gormez yazmak ıstedım , daha onceden de tecrubem var yardımcı olmak ısterım eger numaranızı verırsenız ben yarın ogle saatleri de sizi ararım detayları konusuruz anlasabilirsek hemen baslayabilrim :) cevabınızı bekliyorum tesekkurler .

Back