Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok fazla ben asla çalışmazdım. Kendime vakit kalmaz yorgunluktan. Ben haftada 28e girerken yoruldum diyordum. Siz kendinize hiç insaflı davranmamışsınız
O zaman haftanın 5 günü full. Maşallah valla iyi dayanıyorsunuz. Ders saat ücretleri ne kadar ki o bölgede yani ona göre hesap yapılmalı. Ders saat ücretini en kötü 50 liradan düşünsek 10 bin eder. Tabi o da en kötüsü. 100 den aşağı olmamalı
Çok fazla ben asla çalışmazdım. Kendime vakit kalmaz yorgunluktan. Ben haftada 28e girerken yoruldum diyordum. Siz kendinize hiç insaflı davranmamışsınız
O zaman haftanın 5 günü full. Maşallah valla iyi dayanıyorsunuz. Ders saat ücretleri ne kadar ki o bölgede yani ona göre hesap yapılmalı. Ders saat ücretini en kötü 50 liradan düşünsek 10 bin eder. Tabi o da en kötüsü. 100 den aşağı olmamalı
Çok ders saati iyi bir şey değil hocam saat arttıkça fiyat aşağı çekiyor bu kadar saati farklı 2 ya da 3 kurumda almış olsanız çok daha fazla getirisi olur