haftada 4 gün 1 er saat ile yapılabilecekler?

smoker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2008
1.365
0
kızlar haftada 4 gün bir saat spor balonuna gidiyorum ,yediklerime az da olsa dikkat ediyorum,bu çalışmayla ne kadar sürede kilo veririm.bir aydır devam ediyorum ama değişiklik olmadı henuz.O bir saatdede 35 dak 6 lık tempo koşu ,15 dak eliptik 100 mekik ,25 er tane iç bacak dış bacak.konuyla ilgilenenlerin tahminlerine ihtiyacım var.sositososito

aferin sana,cok guzel yapiyosun,hemen kilo vereceksin diye bisey yok,,ama yilma ve duzenini bozma,kisa zaman icinde dengeli kilo vermeye basliyacaksin,benimde evimde spor aletim var her gun 2 saate yakin calisirim,,,,ama spora gitmekte cok istiyorum ,kucugumde okula baslasin bende gidicem iyisallah,,umarim istedigin kilona gelirsin canim,yilmak yok,yola devam

saol canım,bir ay oldu tartıya çıktım gram değişiklik yok ,biraz incelme var sadece acaba bide salona gitmediğim günler evde nivea body aerobik falan mı yapsam yoksa bıktırırmıyım kendimi?

canım tek başına spor kilo vermeyi biraz geciktiriyor gibi...Yediklerine dikkat etmek yerine tam bi diyete girsen çok güzel kilo verdiğini göreceksin yerimseniben.
Bide 35 dk koşu yerine 6lık tempoda 1 saat yürüyüş yapmayı denesen?Çünkü yağ yakımı 45-50 dakikadan sonra başlıyor

işte onu yapamıyorum çayı şekersiz içeyim diyorum başıma ağrılar giriyo
öğlen çorba içip kalkıyorum saat 3 te tansiyonum düşüyor.çikolata krizim tutuyor.biraz da kansızım hemen fena oluyorum.

canım diyet yapmak aç kalmak demek değildir yerimseniben
günde 6 öğün yiyerek kendini az yemeye alıştırabilirsin.

Örnek diyet listelerine internetten ulaşabilirsin.1300-1400 kalorilik bi diyetle başlayabilirsin meselaa.s

Tabi ben az yiyerek devam etmek istiyorum diyorsan sen bilirsin :1rolleyes:

bak bende cok oncelerden cayi sekerli icerdim,rejim derdine dusunce diyet sekerlerinden kullanmaya basladim,bi sure sonra diyet sekeri bile bana tatli gelmeye basladi ve oylece biraktim,simdi 10 senedir cayima,kayveme seker kullanmiyorum,ve tadi daha bi leziz cayimin,kahvemin,sende boyle yap tavsiye ederim
haftada 4 gun iyi bence kendinide bu kadar zorlama,sabir istiyo biraz bu isler...a.s.

kızlar saolun ilgilendiğiniz için,haklısınız aslında biraz acele ediyorum.diet gruplarınıda inceliycem.hedefim başlangıç için 3 kilo bakalım inşallah verebilirim.

canım ya gunde bır bucuk saat spor yapıyorum yas 23 ınan bana porsıyonlarım da fena kucuk ve dikkatli . buna ragmen ayda 4 kılo anca verdım.ve halıme şükrediyorum.ınan bana kolay değil . sabır işi. daha 10 kılom var fazla.ama ne yapalım yavas yavas vericez ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…