• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftada 3 kilo / Deneyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi sude_tolga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sude_tolga

Ziyaretçi

BIR HAFTALIK 3 kilo DIET LISTESI

UYGULAMAK ISTEYENLER YAPABILIR...
BU DIETTE KAHVALTILAR HEP AYNIDIR.

SABAH :1 dilim kepek ekmegi,1 kibrit kutusu b.peynir,cay yada kahve (sekersiz)
ÖGLEN :1 /2 simit,1 ayran
AKSAM:6 tane köfte ve yagsiz salata

SABAH : ayni
ÖGLEN :2 dilim kepek ekmegi ile yapilmis yagsiz peynirli tost ve 1 bardak ayran
AKSAM :1 bardak haslanmis makarna ve ustune 1 kasik yagsiz yogurt.

ÖGLEN :1/2 simit,ayran
AKSAM :3 orta boy firinda patates ve yagsiz salata

ÖGLEN : 5 tane diät bisküvi ve cay yada kahve (sekersiz)
AKSAM : 2 yumurta ile yapilmis yagsiz menemen ve 1/2 simit

ÖGLEN : 1 dilim kepek ekmegi ve 1 kase yagsiz diät yogurt
AKSAM : 3 tane orta boy biber dolmasi ve üstüne 1 kasik yogurt

ÖGLEN :4 grissini,1 tane ayran
AKSAM :haslanmis,firinlanmis yada izgara tavuk gögsü ve yagsiz salata (not:tavuk gögsü 200 yada 250 gram olabilir)

SABAH :ayni
ÖGLEN :1 kase kelloks (diet olanindan) istege bagli olarak ister diät yogurtlu yada yagsiz sütlü
AKSAM : 1 tabak yagsiz ama kiymali ispanak ve uzerine 4 yada 5 kasik yagsiz yogurt.

bunu bir arkadaşım yaptı bir haftada tam 3 kilo verdi.kesinlikle şok diyet değil.
bu diyetle beraber günde 2.5-3 lt su tüketiniz
alıntıdır.​

ben yarın başlıyorum bakalım doğrumu mirmirmirmir iyice deneme tahtası olduk yakaydirigubbakcemile3

paylaşımın için teşekkürler. ama benim diyetim bundan daha kalorisiz ve günlük en az 70 dk spor yapmama rağmen haftada 2,5 kg anca verdim fisfisfis

hakkatten güzelmiş liste
şok diyetlerden olmamasısa ayrıca güzel
teşekkürler paylaşımın için
denesemmi acaba:sm_cool:

ilginç ve doyurucu sonuç eğer gerçekten böyleyse çok çok iyi.......

aralarda yok di mi bi şeycik?ben listelere pek sadık kalamıyorum gecen yıl diyetisyene gitmiştim o listeye de pek uymadım.dene bakalım sonuç ne olacak?teşekkürler..

sude tolgacım başladın mı merak ettimm
eğer sonucun iyi olursa pazartesi de ben başlıcamm

sude tolgacım başladın mı merak ettimm
eğer sonucun iyi olursa pazartesi de ben başlıcamm

yok canım ben pazartesi başlıcam bakalım
şimdi yaptığım diyetimi bir bitireyim öncehihoyyyt

deniğcem bende,denemekten 1 şey kaybetmeyiz.

arkadaslar bence her diyeti denemeyin emin olun ac kalarak zayıflanmıyor ben dr kontrolünde kılo verıyorum ve hıc te ac kalmıyorum uzak durmanız gerekenler pasta borek pogca ve asırı tatlı tuketimi lütfen kendinize eziyet etmeyin ayrıca spor sart sıkılasma ve diri görünmek icin umarım herkes bi gün kendini görmek istedigi yerde ve konumda olur ii aksamlar hepinize

arkadaslar bence her diyeti denemeyin emin olun ac kalarak zayıflanmıyor ben dr kontrolünde kılo verıyorum ve hıc te ac kalmıyorum uzak durmanız gerekenler pasta borek pogca ve asırı tatlı tuketimi lütfen kendinize eziyet etmeyin ayrıca spor sart sıkılasma ve diri görünmek icin umarım herkes bi gün kendini görmek istedigi yerde ve konumda olur ii aksamlar hepinize

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
valla haklısın spor çok önemli benim milyonlarca diyetim oldu ve hiç birinin faydasını görmedim ama bu sefer spor+boğazı tutma yapıyorum.nedir. bogazı tutma;yemeğini kısmak değil sadece birazcık düşünmek ve beyninde bitirmek işte bu kadar gamyoncuiremsu

lut gölü tuzunu sürüp streçle sarıp mekik ağletiyle mekikte çekiyorum. oğlum küçük yoksa yürüyodumda.

lut gölü tuzunu sürüp streçle sarıp mekik ağletiyle mekikte çekiyorum. oğlum küçük yoksa yürüyodumda.

ya canım faydası oldumu bendede bu tuzdan var ama mesela 1 kasığı yarım su diyo tuz eriyince su oluyor resmen onuda sür sür bitmiyo sende nasıl lapa gibimi yoksa benimki gibi suyumu sürüyorsun incelme oldumu nezamandır kullanıyorsunşakkıdı

sen yap,sonucu yaz bizeyerimseniben

Diyet kelimesini bile duyduğunda tüğleri diken diken biri olmama rağmen; 1 aydır aynı kiloda saydığım için yarın itibariyle bu diyeti uygulamaya karar verdim ancak tek gfarkla öğlen ve akşam arasına bir ara öğün ekleyerek yapacağım. hadi bakalım ben haftada kaç kilo vereceğim sonucu haftaya cuma söylerim size:))

bu menüyü uygulayan var mı kızlar

bugun bu diyette 3 günüm bitmek üzere gayet iyi gidiyor ancak ben öğlen ile akşam arasında ara öğün yapıyorum meyva gibi ekliyorum:)) şlimdiden 500 gr gitmiş gibi görünüyor bakalım asıl sonuç cuma günü...

hadi bakalım mehalim gözler sende

bekliyoruz ona göre başlayalım

bugun bu diyette 3 günüm bitmek üzere gayet iyi gidiyor ancak ben öğlen ile akşam arasında ara öğün yapıyorum meyva gibi ekliyorum:)) şlimdiden 500 gr gitmiş gibi görünüyor bakalım asıl sonuç cuma günü...

tebrıkler canım devamını beklıyoruz sabırsızla bende uygulamak ıstıyorum cunku

Cuma günü sonucu görücez arkadaşlar ben mutlaka yazarım ancak olurda dalarsam listelerden görmeniz mümkün :)) herşey şeffafyerimseniben

Back
X