• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftada 3 kilo / Deneyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi sude_tolga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cuma günü sonucu görücez arkadaşlar ben mutlaka yazarım ancak olurda dalarsam listelerden görmeniz mümkün :)) herşey şeffafyerimseniben

merhaba bayanlar başlıgı acan kişi olarak denendi ve sonuç alındı:1shok:
veeeeee 4 günde 2 kilo vermiş bulunuyorum 3 günde kaçamak yaptığım halde almadım.
şu an kilom:52 hedefffff 47hihoyyyt

Doktorlara göre haftada 3 kilo çok fazla, aynı hızla verilen kilolar geri alınır:delphin:

merhaba bayanlar başlıgı acan kişi olarak denendi ve sonuç alındı:1shok:
veeeeee 4 günde 2 kilo vermiş bulunuyorum 3 günde kaçamak yaptığım halde almadım.
şu an kilom:52 hedefffff 47hihoyyyt

süper tebrık ederım canım devam edıyomusun pekı :nazar:

ooooo çok iyi ya

buaralar biraz yoğunum işlerimi halladiyim bende bu işe el atıcam

üç olmasın ikiyede razıyım ama dört kiloda versem memnun olurum :)))))

Selam arkadaşlar söz verdiğim gibi sonuçları yazmaya geldim. ben bu diyeti 6 gün uyguladım ara öğün yoktu ara öğün kattım ikindi zamanına ana öğünlerde yazılanlara uydum artı birde günde3-4 kuru kayısı tükettim ve 6 günde aldığım sonuç 1.1 kg ve benim metabolizmam oldukça yavaştır.
YAni demek istediğim şu şayet sağlık sorununuz yoksa uygulayabilirsiniz benden daha iyi sonuç alacağınızada eminim.... Kolay gelsin

Selam arkadaşlar söz verdiğim gibi sonuçları yazmaya geldim. ben bu diyeti 6 gün uyguladım ara öğün yoktu ara öğün kattım ikindi zamanına ana öğünlerde yazılanlara uydum artı birde günde3-4 kuru kayısı tükettim ve 6 günde aldığım sonuç 1.1 kg ve benim metabolizmam oldukça yavaştır.
YAni demek istediğim şu şayet sağlık sorununuz yoksa uygulayabilirsiniz benden daha iyi sonuç alacağınızada eminim.... Kolay gelsin

tebrıkler mehalım pekı spor yapıyormusun?yapıyorsan eger ne kadar yaptıgını ogrenebılırmıyıma.s.

tebrıkler mehalım pekı spor yapıyormusun?yapıyorsan eger ne kadar yaptıgını ogrenebılırmıyıma.s.

canım malesef spor özürlüyüm ancak bu hafta hergün 30 dk yürüdüm sadece birde hafta 5 gün 15-20 dk masa tenisi oynarım spor dan sayarsan

:lepi:kızlar merhaba bende bugün başlamış bulunuyorum bu diyetekaydirigubbakcemile4kilo 79olarak başladık bakalım.hedefim 65:1hug:
hadi bakalım:D

Son düzenleme:
uygulanabilir bir listeye benziyor , yarında pazartesi, hımmm başlasam mı?

HIMMMM yani çokta mucizevi bi diyet değil
ama yine de demeye değer

benimde bu diyette ikinci gunum. uygulamasi kolay bir diyet. ben ara ogun falan koymuyorum. diyette yazani uyguluyorum sadece. bakalim sonuc nasil olucak cok merak ediyorum demistim ki bugun 1 tane ara ogun koydum:) 1 meyve olarak

Son düzenleme:
Neyse bende 1 ara öğün ekleyerek yapıyorum bugün bakalım haftaya 62 olucak mıyım yazarım kesin ama

bisey sormak istiyorum. 3. gunde orta boy patates firinda diyor? bu nedemek oluyor firinda haslanmis patates mi firinda patates yemegi mi :utangac: topigi acan veya diyeti uygulayan arkadaslar cevaplayabilir mi?

bisey sormak istiyorum. 3. gunde orta boy patates firinda diyor? bu nedemek oluyor firinda haslanmis patates mi firinda patates yemegi mi :utangac: topigi acan veya diyeti uygulayan arkadaslar cevaplayabilir mi?

Ben haşaladım ve salataya katarak yani patates salatası yaparak yedim sadece yağ eksikti:)) 3 taneside fazla geliyor zaten

arkadaslarr devam haadııı 2 kılom var sadece sızın onerılerınıze gore yapıcam bu dıyetı 55 kıloydum ıras dıkkat ve sporla 51 e ındım hedef 48 bu kez dıyet ıstıyorum ama kılolar yapıstı yardım lutfennnn

sude cim çok sevindim ve umutlandım ben de başlamayı düşünüyorum:CüvCüv: seninle aynı durumdayız neredeyse verdiğimiz ve vermek istediğimiz kilo olarak. umarım başarıcaza.s.

bu diyete yarın bende başlıyorum gelişmeleri yazarım

diğerlerinden hiç ses çıkmamış

huuuu ne yaptınız kızlar verebildinizmi hain kiloları

bu ne gıııı :oklava: ben bunu yaparsam açlıktan ölürüm şekerim düşer mazallah hastanelik olurum ara öğünsüz yaşanır mı kaydirigubbakcemile3 ama sana hakikaten tebrikler 4 günde 2 kilo verebilmişsin a.s.

bu liste Muzaffer Kuşhan'ın 15 günde 10 kilo diyetine benziyor.
Ben şu an bu diyeti yapıyorum. 1 haftada 2 kilo verdim

Back
X