• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

sinamekiden nasıl bu kdr emin oluyosun peki? acep badem yağı filan mı yaramadı.kimisine yağlı bakımlar iyi gelmiyor msla

canım ben normalde de her haftasonu badem+hint+zeytinyağını hafif ısıtıp saçlarıma sürerim zaten
o nedenle onların öyle bişey yapmadığını biliyorum
sonradan eklediğim sadece sinameki var birde ampül tabi
bakalım bu hafta sadece sinamekiyi çıkarıp öyle yapacağım, nasıl olacak
aaaa ama şimdi aklıma geldi bu haftasonu işim olabilir o nedenle vaktim olmayabilir bunu yapmaya
diğer haftaya yapabilirim büyük ihtimal
sonuçları yazarım buraya yaptıktan sonra

canım ben normalde de her haftasonu badem+hint+zeytinyağını hafif ısıtıp saçlarıma sürerim zaten
o nedenle onların öyle bişey yapmadığını biliyorum
sonradan eklediğim sadece sinameki var birde ampül tabi
bakalım bu hafta sadece sinamekiyi çıkarıp öyle yapacağım, nasıl olacak
aaaa ama şimdi aklıma geldi bu haftasonu işim olabilir o nedenle vaktim olmayabilir bunu yapmaya
diğer haftaya yapabilirim büyük ihtimal
sonuçları yazarım buraya yaptıktan sonra
peki canım a.s.

kontess cim benim ratiopharm vitamin b12 geldi canim icinde 5tane ampul var aksam kürü deniycem insallahh ise yarar yaakaydirigubbakcemile5

kontes avatarıma koydum uzun saçlı halimi albumede koydum en faazla bu kadar uzamştı sonra kestirdim işde kırıklarını aldırıyordum sadece ama adam ne kırık almış kısacık oldu saç şimdi yine uzatmam lazım cok özledim :(

bende bugün 6.uygulamayı yaptım şu an saçımda çok olmasa da biraz uzama var zaten çok zor uzar benim saçlarım 3 ay sonunda bakalım ne kadar fark olucak bu arada kontescim eklediğin resimler gerçekten süpeeer:lepi:ama benim için hayal:çok üzgünüm:öyle saçlara kavuşmak omzumdan aşağı inse ona bile razıyım

kontes avatarıma koydum uzun saçlı halimi albumede koydum en faazla bu kadar uzamştı sonra kestirdim işde kırıklarını aldırıyordum sadece ama adam ne kırık almış kısacık oldu saç şimdi yine uzatmam lazım cok özledim :(

canim haddimi asarak merak edip baktimbilmiyorumkismile
cok güzelmis saclarin fazlada kirik yokmus galiba.Simdiki uzunlugu ne kadar

yok canım bakabilirsin tabikide :) siyah oldugu için kırık göstermio ama biras vardı aslında çok yoktu ama saçlarım bi türlü o boyu geçmiodu bnde biraz uçlarından aldırırsam daha hızlı uzar diye düşündüm kestirdim işde.. :( kestirdiğimde omzumdaydı küt gibiydi biraz uzadı şuan göğsümün biraz yukarısında kontesin ilk koydugu resim var ya ondan birazcık daha kısa :gitme:

yok canım bakabilirsin tabikide :) siyah oldugu için kırık göstermio ama biras vardı aslında çok yoktu ama saçlarım bi türlü o boyu geçmiodu bnde biraz uçlarından aldırırsam daha hızlı uzar diye düşündüm kestirdim işde.. :( kestirdiğimde omzumdaydı küt gibiydi biraz uzadı şuan göğsümün biraz yukarısında kontesin ilk koydugu resim var ya ondan birazcık daha kısa :gitme:

canim ya kuaforun gazabina ugramissin bi nevi..:teselli:
Benimde saclarimda cok kiriklar ardi saclarim kivircik oldugu icin sürekli düzlestirici kullandim ve sonunda kiriklarla doldu..
Kuafore gitmeye korktugumdan bende kendim kestim en az 5 cm falan simdi daha iyiler bende küre aksam kullanmaya basliycam insallah uzar kivircik oldugu icin fazla belli olmaz ama eyvahedigeldismile
Bence biraz sabirli olup kullanmaya devam et Şeniz

öle yapcam :) suan ki halimle bi resim çekincem sosnra 3 ay sonraki halinide koyarım tabi inş 3 ay sonra avatarımdakinden daha uzun bişeyle karşılaşırım akannehir

konuyu 10 gündür takip ediorum bi hatadırda yapıyorum ama annem sarımsağı şampuana koyma zeytinyağnın içine koy beklet haftada 2 gun maske yap beklet onu dedi.
hem sinameki yaptım hem onu yaptım ama zeytinyağıylan 2 gün rendeleyip bekletip yaptım kızlar 1 haftadırda tam 2 santim uzamış inanamadım saçım sarı boya var diplerden ölçtüm 2 cm çıkmış.

kontes arkdşma teşekkur ederim ayrıca saçların çok güzel gerçekten canım.heralde sarımsağı boyle bekletmek daha etkili oluyo

normalde saçım çok geç uzar üstelik ama çok şaşırdım..
oylede denemenizi tavsiye ediorum kızlar ve kontess arkdşım.zaten saçların çok guzel ama daha hızlı uzuyodur belki o şekilde ama bilemiorumbilmiyorumkismile arkadaslık göndermistim kabul edersen çok memnun olucamyerimseniben

Ahh ahh
Saçlarım böyle olsa...

mileylunch20283329.jpg

Bakmaya doyamıyorum! :asigim:

Back
X