Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sinamekiden nasıl bu kdr emin oluyosun peki? acep badem yağı filan mı yaramadı.kimisine yağlı bakımlar iyi gelmiyor msla
peki canım a.s.canım ben normalde de her haftasonu badem+hint+zeytinyağını hafif ısıtıp saçlarıma sürerim zaten
o nedenle onların öyle bişey yapmadığını biliyorum
sonradan eklediğim sadece sinameki var birde ampül tabi
bakalım bu hafta sadece sinamekiyi çıkarıp öyle yapacağım, nasıl olacak
aaaa ama şimdi aklıma geldi bu haftasonu işim olabilir o nedenle vaktim olmayabilir bunu yapmaya
diğer haftaya yapabilirim büyük ihtimal
sonuçları yazarım buraya yaptıktan sonra
kontes avatarıma koydum uzun saçlı halimi albumede koydum en faazla bu kadar uzamştı sonra kestirdim işde kırıklarını aldırıyordum sadece ama adam ne kırık almış kısacık oldu saç şimdi yine uzatmam lazım cok özledim![]()
yok canım bakabilirsin tabikide :) siyah oldugu için kırık göstermio ama biras vardı aslında çok yoktu ama saçlarım bi türlü o boyu geçmiodu bnde biraz uçlarından aldırırsam daha hızlı uzar diye düşündüm kestirdim işde..kestirdiğimde omzumdaydı küt gibiydi biraz uzadı şuan göğsümün biraz yukarısında kontesin ilk koydugu resim var ya ondan birazcık daha kısa :gitme: