Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Merhaba arkadaşlar aranızda sinamekiyi deneyipte çok çabuk saç uzatan oldumu off saçlar offfff
...................................................................................................................
kız bu boy mu kısa?ben hayatım boyu senin şu anki saç boyuna erişemedim.

bana kısa geliyor canım ama haklısın eed

canm saçlrnı düzlştrme okdr nasl uğrşyorsn bak boşa gtmesn emeklern ne kdr kaliteli olrsa olsn sonçta tenine deydreblyr musun o makineyi hayr saçını nasl yakıyo sen hesap et ,yapma derm[/QUOTE]

Zeytinyağlı sabunu nası kullanıyorsun canım? sadece onunla mı yıkıyorsun saçını yoksa üstüne şampuanlıyormusun birde? İnan aylardır düzleştiriciyi saçıma değdirmiyordum ama şimdi özel durumlar nedeniyle her gün düzleştiriyorum güzel görünsün diyee eğer zeytinyağlı sabun işe yarıyorsa onu kullanayım hemen

ya benim de aklıma takılan sorular var kürü sürdükten sonra poşetle sarıyorum poşeti çıkardıktan sonra saçlarım sırılsıklam açık kalıp kuruması gerekiyo mu yoksa ıslakken yıkayayım mı?

eğer saçında 3 4 saat beklemişse kurumasını bekleme tabiki streçle sardığın için kurumaz saçların ama ille de kurumasını beklemek zorunda deilsin ben bu kürü yapınca ara ara fön makinesini tutuyyorum saçıma iyi gelir diye sen de deneyebilirsin

ısı saçıma zarar vermez mi bi de kokusu daha çok kalmaz mı?bana başıma ne sarmamı önerirsin poşet mi folyo mu ...?

Son düzenleme:
ısı saçıma zarar vermez mi bi de kokusu daha çok kalmaz mı?bana başıma ne sarmamı önerirsin poşet mi folyo mu ...?

canım ben bişi sarmıyorum şahsen ama bu tip maskelerde genelde ya streç ya da sıcak suya batırılıp sıkılmış havlu öneriyorlar ama bugün sıcak suya batırdığım tülbenti kafama bağladım kafam üşüdü valla bi de havlu iyice üşütür insanı hasta oluruz allah muhafaza:18: ben kürü saçıma sürüp açıkken arada bi makineyi tutuyorum kafama . kokuya gelince kafandaki koku zaten yıkayına çok kalmıo biraz bemiks kokusu kalıyo ona da kontess 'in 1. sayfada yazdığı gliserinli bakım var ya onun içine menekşe yağıyla yasemin yapı koydum onlar kokuyu önlüyorlar hem de mis gibi kokuyo tavsiye ederim .
umarım yardımcı olabilmişimdir

ben ısıtıyorum artık
zararını görmedim
koku konusunda da sorun yaşamadım
eskiden poşetle sarardım ama hışır ediyor diye sinir oldum artık sıcak havlu ile sarıyorum

yoğurt ve bepanten maskesi yapmak için ufak adımlarla banyoma ilerlemekteyim
ama nasıl yapıldğını unuttum
not aldım sanıyordum,bulamadım iyi mi off
kafama göre yapayım bari

Son düzenleme:
kızlar benim saçlarım uzamasında gürlüğünde felan sorun yok ama çok dökülmeye başladı.. dökülmeyi azaltmak için ne yapmam lazım.. Sayfaları okudum ama göremedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…