- 24 Temmuz 2015
- 2.315
- 4.525
- 133
- 30
- Konu Sahibi humanbeings
Canım çok katı kurallarımız yok bu gruptaBöyle oluyorsa şimdiki cumanın duasını ben haftaya perşembe yada cuma yapabiliyor muyum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok katı kurallarımız yok bu gruptaBöyle oluyorsa şimdiki cumanın duasını ben haftaya perşembe yada cuma yapabiliyor muyum![]()
Mesela bundan sonraki hatim duası %100 sendeBöyle oluyorsa şimdiki cumanın duasını ben haftaya perşembe yada cuma yapabiliyor muyum![]()
Benim çarşamba en geç perşembe tamamen bitmiş olur, çok az sayfam kaldı kimseye vermesem okuyup bitirip hatim duası yapsam olur mu?Canım çok katı kurallarımız yok bu gruptaçoğu cüzümüz genelde cumaya kadar bitiyor ancak regl dönemlerinden dolayı bazı sarkmalar oluyor o yüzden bir kaç gün sonraya kaldığı zamanlar da oluyor. Ancak şu an tam da olmamız gereken yerdeyiz. 5.haftayı tamamlıyoruz, 4 hatim yaptık birlikte
Evet, cüzler tamamlanınca çok uzatmamakta birlikte haftaya perşembe veya cuma yapılabilir ☺
Evet evet istiyorumMesela bundan sonraki hatim duası %100 sende![]()
![]()
Tamamdır bugün 22. cüz okunduCanım her cuma yeni listeyi paylaşıyorum. Perşembe akşam/cuma öğlene kadar süremiz oluyor. Salı günleri de ara listeyi paylaşıyorum hatırlatma için![]()
Olur canım 5.Hatim duası sende. Ben yine burdan bildirim yaparım cüzler tamamlanıncaBenim çarşamba en geç perşembe tamamen bitmiş olur, çok az sayfam kaldı kimseye vermesem okuyup bitirip hatim duası yapsam olur mu?
Tamam canım, yine yoğun olursan 6 yi da ben yaparım öğreneyimOlur canım 5.Hatim duası sende. Ben yine burdan bildirim yaparım cüzler tamamlanınca![]()
Aaaa kusura bakma canım şimdi gördüm . Sen yapacaksan daha sonrakine talibim :)Tamam canım, yine yoğun olursan 6 yi da ben yaparım öğreneyim![]()
Olur mu öyle şey, 5 ı ben okurum 6 yi sen, 7 yi hangimiz kaparsaAaaa kusura bakma canım şimdi gördüm . Sen yapacaksan daha sonrakine talibim :)
Tamam hadi bakalımOlur mu öyle şey, 5 ı ben okurum 6 yi sen, 7 yi hangimiz kaparsa![]()
6. Haftanın hatim duasını ben yapabilir miyim yapan olmazsa![]()
Aaaa kusura bakma canım şimdi gördüm . Sen yapacaksan daha sonrakine talibim :)
Olur mu öyle şey, 5 ı ben okurum 6 yi sen, 7 yi hangimiz kaparsa![]()
Çok tatlısınız kızlarTamam hadi bakalım![]()
hayırda yarışmak diye buna derim oh maşallah kızlar ALLAH razı olsun sizlerdenÇok tatlısınız kızlarN Nana 5.hatmimizi yapsın, 6.cüzün hatmini de sen yaparsın inşallah
Tavuk_suyu_
![]()
Harikasın26. Cüz okundu7.hatim duasını da ben alayim o zaman kapılmadan
![]()