- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 29
- Konu Sahibi humanbeings
Ben de ikinci 10 sayfadan başlayayım da okuyabildiğim kadarCanım ilk 5 sayfayı okuyorum. Ancak şu sıralar çok yoğunum. Daha fazla okuyamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ikinci 10 sayfadan başlayayım da okuyabildiğim kadarCanım ilk 5 sayfayı okuyorum. Ancak şu sıralar çok yoğunum. Daha fazla okuyamadım
Kızlar geçen haftanın hatminden 15.cüzün 17-18-19-20.sayfaları için yardım lazım. Müsait olan var mı?15. Cüzün 11 12 13 14 15 16. Sayfalarını okudum şimdi yola gidiyorum da kalanı başkası okumamış olursa yatsıdan sonra okurum artık
Merhaba. Aramıza hoşgeldiniz. Şu anda 12.cüzümüz arkadaşımızın mazereti dolayısıyla boşta. Perşembe akşama kadar okuyabilir misiniz?Hâlâ katılabiliyor muyuz acaba?
Ban yediydim yok gelmedi canım bakayım ben hemen kaçıncı cüzNiloyatospikk canımm hesabında sorun vardı galiba. Bu haftanın listesinin bildirimi geldi mi
Ben cüzleri verdiğin anda okumuştum canım bu haftanınkileri yeni cüz verdin miNiloyatospikk canımm hesabında sorun vardı galiba. Bu haftanın listesinin bildirimi geldi mi
Evet canım seninki 17.cüzBen cüzleri verdiğin anda okumuştum canım bu haftanınkileri yeni cüz verdin mi
Geçen hafta 16 okudum galiba şimdi 17 dimiEvet canım seninki 17.cüz
Evet canım her hafta 1 cüz aşağıya kayıyorGeçen hafta 16 okudum galiba şimdi 17 dimi
Hoşbuldum teşekkür ederim . Tabi ki Okurum inşallahMerhaba. Aramıza hoşgeldiniz. Şu anda 12.cüzümüz arkadaşımızın mazereti dolayısıyla boşta. Perşembe akşama kadar okuyabilir misiniz?
Okuduktan sonra buraya yazarsan ben de notlarıma eklerimHoşbuldum teşekkür ederim . Tabi ki Okurum inşallah
Allah kabul eylesin. Kuzum müsaitsen 15.cüzden 17-18-19 ve 20. Sayfaları okuma şansın var mı? Geçen haftaki hatimden eksiğimiz var.Ben bu haftaki hatimin 17.cüzü okudum az önce secdeyi de kıldım Allah kabul etsin inşallah
Tamam okurum inşallah yarın Allahın izniyleAllah kabul eylesin. Kuzum müsaitsen 15.cüzden 17-18-19 ve 20. Sayfaları okuma şansın var mı? Geçen haftaki hatimden eksiğimiz var.
Tamamdır haber veririm mutlakaOkuduktan sonra buraya yazarsan ben de notlarıma eklerim