- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- Konu Sahibi humanbeings
- #2.841
Boş canım alabilirsin, Hızır gibisin maşallah20nci cuz dolumu boş ise alayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boş canım alabilirsin, Hızır gibisin maşallah20nci cuz dolumu boş ise alayim
Tamam okuyup derim inşallahBoş canım alabilirsin, Hızır gibisin maşallah
RAMAZAN hatmi yapabilirim diyen kaç kişi var hanımlar
Ben varım inşaAllahRAMAZAN hatmi yapabilirim diyen kaç kişi var hanımlar
Bende yapabilirim ALLAH nasip ederse RABBİM kolaylığını verir diye düşünüyorum niyetim bu şekil inşallah başarabilirimRAMAZAN hatmi yapabilirim diyen kaç kişi var hanımlar
Nasıl bir yol izlemeliyiz aynı şekildemi
Bende varımRAMAZAN hatmi yapabilirim diyen kaç kişi var hanımlar
Nasıl bir yol izlemeliyiz aynı şekildemi
Ben 20nci cüzü okduum Allah kabul etsin
Bugün 12 Recep canım ben de buranın hatminde 15’teyim. Artı kendim baştan başladım. İkisini de bitireceğim inşallah.Ben çıkacağım hanımlar.
Recep'in kaçı oldu bilmiyorum, bakmadım da Şaban ve Ramazan'da kendi kendime okuyacağım (ilk defa deneyeceğim bunu, hic Ramazan'da hatim yapmadım, Kur'an okumada yeni hız kazandım, okumak icin de yeni üstüne düştüm, Allah evvelki gafletimi affetsin).
Ben dün bitirdin Allah kabul etsn inşallahKizlar, kişisel hatimi biten veya yakinda bitecek olan var mi?
Allah kabul etsin,cümlemizin ölmüşlerinin ruhuna ersinLeyl-i-fer canım 27.hatmin 27.cüzünü okudum hatim duası da yapıldı. Allah kabul etsin inşaAllah
Allah kabul etsinBen dün bitirdin Allah kabul etsn inşallah
Burdaki hatiminden mi?Ben dün bitirdin Allah kabul etsn inşallah
Leyl-i-fer canım 27.hatmin 27.cüzünü okudum hatim duası da yapıldı. Allah kabul etsin inşaAllah